Nakon svađe zapalio pacijenta, stradale tri osobe

Fena
Nakon svađe zapalio pacijenta, stradale tri osobe
Troje ljudi, uključujući napadača, izgubilo je život u vatri koju je na Odjeljenju za dijalizu Američke bolnice u Tirani izazvao jedan muškarac, a jedna osoba se i dalje bori za život.

Napadač Ljefter Cenaj (57) stradao je u požaru koji je sam izazvao kada je polio zapaljivom tečnošću jednog pacijenta i potom ga zapalio, a stradale su još dvije pacijentkinje, Sanije Suljaj i Hani Malji, obje stare 55 godina, prenosi britanski Mirror.

Meta napada Cenaja je bio 38-godišnji muškarac, za kojeg se navodi da se zove D. Sarači, a koji se i dalje bori za život, iako je u požaru bio potpuno zahvaćen vatrom.

Mediji navode da je prije napada između Cenaja i Saračija izbila svađa.

Na snimku nadzornih kamera, objavljenom na Youtube kanalu, veoma uznemirujućeg sadržaja, vidi se kako Cenaj mirno ulazi u na odjeljenje i vadi plastičnu bocu iz torbe.

On zatim benzinom poliva Saračija, koji je svaki dan dolazio u bolnicu na dijalizu, i izaziva vatru.

Prema navodima lokalnih medija, napadač se jučer ujutro posvađao sa Saračijem, i vratio se u bolnicu oko 11 sati kada je izazvao požar.

Nije poznato zbog čega su se dvojica muškaraca svađala.

Upozoravamo vas da je video vrlo uznemirujućeg sadržaja, a možete ga pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije