Tragedija u komšiluku: Muškarac poginuo nakon što je pao dok je širio veš

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Caf3

Pa sigurno je pao dok se sušio veš ako ga je bilo na balkonu. Valjda je pao dok je stavljao veš na štrik za sušenje ako ste na to mislili.

Katy

Muskarci nemojte prostirati ves:/ kupite susilicu

QQ

Kakvi seljaci rade na ovom portalu.. cuj "sirio" ves??? Nikad cuo.

Kuronja

Kakvi seljaci rade na ovom portalu.. cuj "sirio" ves??? Nikad cuo. ka QQ TO JE NAJNOVIJA KRVAČKA RIJEČ I VEĆ SE NAVELIKO UPOTREBLJAVA KOD KRVAČA!

Jao...

"Širio veš", hahaha, a onda "pao sa terase dok se sušio veš", hahaha. Pa mogli ste napisati: "pao s terase dok su u blizini prolazili automobili, a jedan avion slijetao na aerodrom negdje u Njemačkoj".

Hu Hu

Kakvi seljaci rade na ovom portalu.. cuj "sirio" ves??? Nikad cuo. ka QQ Ovo je stvarno strasno. Treba da im ode inspekcija i da provjeri ko je ovu marvu tu zaposlio. Ovo nije normalno koliko je nepismeno.

/ Najnovije