Tragedija u Crnoj Gori: Ubio suprugu i sina, pa izvršio samoubistvo

1
Radiosarajevo.ba
Tragedija u Crnoj Gori: Ubio suprugu i sina, pa izvršio samoubistvo
FOTO: AA / Policija Crne Gore

Penzionisani policajac M.D. (52) je u petak, 26. januara, u podgoričkom naselju Tološi ubio suprugu V.D. (50) i sina Đ.D. (13), a potom izvršio samoubistvo.

Kako su javili iz Uprave policije, tragedija se desila pola sata nakon ponoći, pišu Vijesti.

M.D. je iz vatrenog oružija usmrtio suprugu i sina.

Slučaj iz Gradiške: Muškarac u kući držao arsenal oružja, pogledajte šta su mu sve pronašli

Slučaj iz Gradiške: Muškarac u kući držao arsenal oružja, pogledajte šta su mu sve pronašli

U saopštenju Uprave policije se navodi da je M.D. bio njihov penzionisani službenik, dok je V.D. bila prosvjetni radnik.

"Na licu mjesta uviđaj je izvršen od strane državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz sudjelovanje vještaka balističke struke i službenika Odjeljenja bezbjednosti Podgorica. Prema, za sada raspoloživim informcijama pištolj koji je korišten kao sredstvo izvršenja ovog djela je bio u privatnom posjedu. Na licu mjesta su pronađena još dva komada vatrenog oružja za koja će pripadnici policije utvrditi da li su bila u legalnom posjedu", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaju da prema podacima sa kojima za sada Uprava policije raspolaže sumnja se da je motiv izvršenja ovog djela "akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem člana porodice, dječaka koji je lišen života".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije