Užas u Beogradu: Dvije osobe poginule u sudaru džipa i gradskog autobusa

Radiosarajevo.ba
Užas u Beogradu: Dvije osobe poginule u sudaru džipa i gradskog autobusa
PrtScr / S mjesta udesa u Beogradu: Sreća pa autobus bio skoro prazan

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 3.10 sati u Beogradu dvije osobe su poginule, a još dvije su s teškim povredama prevezene u bolnice.

Težak sudar dogodio se na kada je džip koji se, po svemu sudeći kretao velikom brzinom, prosto zakucao u autobus gradskog prijevoza koji je saobraćao na noćnoj liniji, javlja "Blic"..

Tom prilikom stradale su dvije osobe iz džipa, žena koja se nalazila u autobusu je prevezena na odjeljenje reanimacije Urgentnog centra, a vozač gradskog prijevoza, sa višestrukim prijelomima, u Ortopedsku bolnicu na Banjici.

S mjesta udesa u Beogradu: Sreća pa autobus bio skoro prazan - undefined

PrtScr: S mjesta udesa u Beogradu: Sreća pa autobus bio skoro prazan

Kako "Blic" saznaje žena koja je bila kondukter u vozilu kada se desila saobraćajna nesreća, nalazi se u Urgentnom centru i dalje je životno ugrožena.

“Kondukter iz autobusa, žena od oko 50 godina koja se trenutno nalazi u Urgentnom centru je u životnoj opasnosti, dok je vozač na Banjici i on nije ugrožen”, rekli su iz Hitne pomoći.

Veća tragedija izbjegnuta je samo zahvaljujući činjenici što je autobus bio skoro prazan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije