Nakon tragedije u Beogradu - ostale su mučne scene

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Anisa Sarajevo

Bilo je gore na Markalama, Kako niste vidjeli nista slicno? Samo sto je na Markalama bilo namjerno i podmuklo, a ovo je nesretan slucaj.

Ne samo Markalama

Gore je na svim ovim mjestima https://bs.wikipedia.org/wiki/Masakri_u_Sarajevu_(1992%E2%80%931995) a sto je jos gore kad je njih neko poceo bombardovat i to ne neselektivno kao oni nas onda je to bilo "bez razloga" i bio je najnepravedniji i najgori zlocin u historiji covjecanstva. E te mucne scene smo mi gledali svako malo i svaki dan strahovali od tog za svoje najblize.

Sve sto mislis da znas o tom je laz.

I koliko god smo jadni, recimo da jesmo, tvojoj patetici smo nevidljivi. Srba nit je bilo nit bi bilo da nije bilo Osmanske imperije. Kakvi ko'ci kakva dekapitacija. Oni su od Osmanlija vidjeli samo dobro. To za drugi svjetski sto spominjes (ucesce Bosnjaka u zlocinima nad Srbima) je minnorno u odnostu na zlocine Hrvata nad njima i isto tako Srba nad Bosnjacima. Takodje, Bosnjacka podrska fasizmu je minorna u odnosu na onu koju je pruzila Srbija, srpski intelektualci i elita. Sve sto mislis da znas o tom je laz. Ton, kojim se obracas otkriva ne znalicu koji pokusava jednim sablonskom drskocu i pokusajem arogancije oporvgnuti istinu koja mu se ne svidja.

WOW

I koliko god smo jadni, recimo da jesmo, tvojoj patetici smo nevidljivi. Srba nit je bilo nit bi bilo da nije bilo Osmanske imperije. Kakvi ko'ci kakva dekapitacija. Oni su od Osmanlija vidjeli samo dobro. To za drugi svjetski sto spominjes (ucesce Bosnjaka u zlocinima nad Srbima) je minnorno u odnostu na zlocine Hrvata nad njima i isto tako Srba nad Bosnjacima. Takodje, Bosnjacka podrska fasizmu je minorna u odnosu na onu koju je pruzila Srbija, srpski intelektualci i elita. Sve sto mislis da znas o tom je laz. Ton, kojim se obracas otkriva ne znalicu koji pokusava jednim sablonskom drskocu i pokusajem arogancije oporvgnuti istinu koja mu se ne svidja. ka Sve sto mislis da znas o tom je laz. Wow, vi biste prekrajali istoriju. Uh, sto istina boli. '" ton kojim se obracas otkriva ne znalicu". A vas rukopis, odaje ne pismenoga. Sleep well.

/ Najnovije