Tragedija kod Užica: Eksplozija u fabrici, poginuo radnik

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ček malo pa oktamodulacijsko rentgentsko oružje trebalo je biti proizvedeno tek 2037-e godine

Selektivni sistem je proizveden već 2017-e godine, i od tada nije ni čudno to što izaziva kod meta galopirajući tumor mozga

@Ček

To je vrsta malog vrlo tihog drona sićušnog poput kutije šibica, otpornog na jamer (ometač) koja prema meti emituje snažne oktarendgentske radijacije koje mogu izazvati galopirajuće tumore i munjevite leukemije (rak krvi). U teoriji bi se meta mogla zaštititi veoma teškom odjećom, olovnim oklopom debljine 1 cm. U praksi, čak i kad biste imali na sebi pomenutu olovnu odjeću, ona bi bila tako teška za nosit, da se nebiste bez ogromnih napora kretati.

Zaista napredno (nema dalje)

Maštoviti i praktični američki vojnotehnički kompleksi opremaju svoje pukovnike komandnom tablom sa daljinskim upravljačem koji se nalaze u Californiji dok onesposobljavaju živu silu Srbiji ha ha ha.

Tehnika "predator" u minijaturnom obliku

https://www.youtube.com/watch?v=wgzxSr6l9Y4

/ Najnovije