Tijelo muškarca pronađeno u stanu, komšije sumnjaju da je mrtav već pet godina

Radiosarajevo.ba
Tijelo muškarca pronađeno u stanu, komšije sumnjaju da je mrtav već pet godina
Print Screen / Beograd: Obavještenje na vratima

Tijelo 90-godišnjeg J. B. pronađeno je u njegovom stanu u centru Beograda, kada su komšije sa radnicima htjeli provjeriti sigurnost instalacija u cijelom stambenom objektu.

Tijelo je bilo uveliko u fazi raspadanja, a kako nezvanično saznaje Blic, čovjek je po svemu sudeći preminuo prije najmanje dvije, a možda čak i prije pet godina!

"Čovjek je bio samotnjak, nismo ga viđali uopće. Sigurno su prošle dvije-tri godine od kada sam ga posljednji put sreo, a bili smo najbliže komšije. Koliko znam, bio je u nekoj vrsti sukoba sa rodbinom", rekao je jedan od stanara koji je zajedno sa komšijama pozvao policiju, kako bi otvorili stan i omogućili radnicima da provjere električne instalacije.

Neke komšije su za Blic ispričale da ga nisu vidjele čak pet godina, ali nisu ni pomislili na najgore, posebno jer se u zgradi nije osjećao karakterističan neprijatan miris. Kako navode, sve ukazuje da je riječ o prirodnoj smrti.

Poslije odlaska ekipa Hitne pomoći i policije stan je zapečaćen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije