Težak udes na Zlatiboru: Prevrnuo se automobil sa bh. tablicama, vozač poginuo

Radiosarajevo.ba
Težak udes na Zlatiboru: Prevrnuo se automobil sa bh. tablicama, vozač poginuo
Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas na Zlatiboru (Srbija), u blizini Smiljanskih zakosa, a u njoj je učestvovalo jedno vozilo marke „Renault“, sa bosanskohercegovačkim registarskim oznakama.

Kako prenosi srbijanski Kurir, tokom ove nesreće vozač automobila je poginuo, a ženska osoba koja je u trenutku nesreće sjedila na mjestu suvozača povrijeđena je.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil koji se kretao iz pravca Nove Varoši u blagoj krivini udario je u desnu bankinu, neko vrijeme klizao uz ivicu puta, zatim se odbio , preletio preko kolovoza, sletio u livadu i prevrnuo se na krov.

Putnici iz automobila koji su brzo naišli magistralom pritrčali su vozilu koje se nalazilo na krovu, iz automobila su izvukli ženu koja je bila na mjestu suvozača, dok su beživotno tijelo vozača našli van vozila.

Iz užičke bolnice, prenosi Kurir, tvrde da je žena, koja je povrijeđena u ovom udesu, primljena u bolnicu i trenutno se radi dijagnostika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije