Teška nesreća u Hrvatskoj: Zapaljiva tekućina bačena na djevojčicu (1), doktori joj se bore za život

0
Radiosarajevo.ba
Teška nesreća u Hrvatskoj: Zapaljiva tekućina bačena na djevojčicu (1), doktori joj se bore za život
Foto: Screenshot / Ilustracija / Hitna pomoć, Hrvatska

Splitska policija je u nedjelju, 3. marta, oko 14 sati zaprimila informaciju KBC-a Split o pružanju liječničke pomoći djetetu koje ima opekline po tijelu izazvane zapaljivom tekućinom.

"Prema do sada prikupljenim informacijama u pomoćnom objektu (pušnici) na solinskom području, za paljenje vatre osoba je koristila zapaljivu tekućinu koja se nalazila u boci te je u jednom trenutku vatra zahvatila bocu, zbog čega osoba baca zapaljenu bocu s zapaljivom tekućinom u dvorište u kojemu se nalazilo dijete te zadobiva opekline po tijelu", izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, teško je ozlijeđena djevojčica stara godinu i 3 mjeseca. Nalazi se u splitskoj bolnici na respiratoru, ima jako teške opekline glave i lica i doktori joj se bore za život. 

'Kinđe, hvala ti': Mirza Delibašić dobio mural u Tuzli

'Kinđe, hvala ti': Mirza Delibašić dobio mural u Tuzli

Tragedija se dogodila na izletištu kod crkve Gospe od Zdravlja u Blacama kada se okupilo društvo slaveći rođendan. Uzvanici su krenuli pripremati roštilj i paliti vatru, a jedan od njih polio je drva benzinom koji se nalazi u plastičnoj boci Coca Cole.

Nakon što je plamen zahvatio bocu, muškarac se uspaničio i ne gledajući pozorno oko sebe u strahu je bacio bocu dalje od sebe. Nažalost, boca je najvjerojatnije pogodila nesretnu djevojčicu koja se igrala te ju je vatra zahvatila po tijelu.

Članovi njene obitelji i ostali prisutni odmah su priskočili djevojčici i pokušavali ugasiti plamen, valjajući je po travi, a vrlo brzo stigla je i Hitna pomoć koja ju je odvela u bolnicu.

Kako je izvijestila policija, u njihovim prostorijama nalazi se osoba koja se dovodi u vezu sa događajem te je nad njom u toku kriminalističko istraživanje, a na mjestu događaja obavlja se očevid.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije