Tamara Nikčević: Sinhronizirano okupljanje četnika, vidljivi su prsti Beograda

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Opet neka "ugledna".

OKUPILI SU SE DANAS I U SARAJEVU ...

SVE CETNIK DO CETNIKA!IMAJU NEKAKVE "PROTESTE" JER IM SCEPO CRNOGORAC SA POKLONJENIM APARTMANIMA U ULCINJU OD NEKIH BOGATIH RUSA, DIJELI DZABE TOPLE SENDVICE...

Dr Dabic

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?!

Kolja

Ovih dana se rade slični scenariji i u BIH, ko to ne vidi ili je slijep ili igra istu igru.

Ptolomejevici

Ovih dana se rade slični scenariji i u BIH, ko to ne vidi ili je slijep ili igra istu igru. ka Kolja Dosta huskanja i paranoje. Hoces da se opet zarati? Idi negdje gdje se ratuje pa tamo prosipaj paranoju. Brzo ce te proci. Ili se prijavi na Jagomir na posmatranje. Nama su 4 godine bile jaaako previse.

Fuj

"Ugledna", zato što govori ono što se vama dopada!

Aha

Tamara dušo, pa četnici crnogorci su bili najkrvoločniji! Zar protiv svog roda?!

/ Najnovije