Svjedočio osumnjičeni za ubistvo malene Danke Ilić: Njegova izjava šokirala Balkan

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jahhhhh

i šta nas je tu šokiralo????? jaoooo radiosarajevoooo....ccc

Guest

Nista sasvim prirodan proces u srbalja. Nema tu nista cudno naprotiv skroz je uobicajeno daviti dijete ako ga prethodno nisi ubio na licu mjesta. Jedino sto me zanima jesu li ikad nasli tijelo djeteta ili je to samo jos jedna grimova bajka. Mozda bi sretniji scenarijo bio da je djete prodato al zivo i zdravo. Neka uzviseni da snage roditeljima da prezive ostatak svog zivota!

Laxative

E pa šta bi mu čovjek radio, udario dijete, ubili je, sakrili tijelo i sad se prave ludi, ima li savjesti, straha, ljudskosti. I eto demokratija pa mu ko biva ništa ne možeš, moraš ga moliti da prizna. Za ovakve su lijepe srednjovjekovne metode za dobijanje istine, priznanja. Možete zamisliti monstruma, tri doživotne kazne su malo, u Americi bi dobio injekciju ili bi visio ko ker. A u Kini zrno u glavu u polju blizu kuće. Jadno dijete kakvu je sudbinu doživjelo.

Gost

Puno nejasnoća i čudnih događaja. Nakon svega mislim da je dijete prodano a da ovaj govori istinu. Pošto nikada neće naći tijelo on je uskoro slobodan čovjek. Nema tijela, nema zločina.

/ Najnovije