Ministrice iz Sarajeva: Kisić-Tepavčević otkrila šta radi njena snaha

3
Radiosarajevo.ba
Ministrice iz Sarajeva: Kisić-Tepavčević otkrila šta radi njena snaha

Ministrica za rad Darija Kisić-Tepavčević i članica Kriznog štaba te zemlje dala je intervju za Novosti, u kome je, osim o resorima za koje je zadužena, govorila i o privatnom životu. 

Na pitanje ima li vremena za sebe, odgovorila je odrično. 

"Ne. Od 2002. radim i na Institutu za epidemiologiju Medicinskog fakulteta, ni tamo nema radnog vremena, pogotovo kada spremate vježbe i ispite za studente. Radimo dok ne završimo posao tog dana, mada gotovo svaki završen posao otvori i neka nova pitanja. Desi se da nekada pomalo i odspavamo.

Upitana je i kako reagira na kritike kojima su izloženi članovi Kriznog štaba. 

"Takve napise u medijima više ni ne čitam, moji saradnici mi samo dostavljaju informacije koje se tiču ministarstva. I nikada nisam pomislila ni šta će mi ovo, ni da mi je dosta svega. Nisam bila ni blizu te pomisli", kazala je. 

Upitana je i za njena snahu Nelu Kuburović, bivšu srbijansku ministricu pravde, koja je kao i Kisić-Tepavčević, rođena Sarajka. 

Javnosti je, naime, malo poznato da je doktorica Darija Kisić Tepavčević Nelina zaova, odnosno da je bivša ministrica pravde udata za njenog brata.

"Bivša ministarka pravde je takođe bila dio jednog odličnog tima i sigurna sam da nedostaje svojim kolegama. Vjerujem, gde god radila i šta god radila, uvijek će raditi za svoju državu i građane, kao što je to činila kada je bila ministarka. Trenuto obavlja najljepšu ulogu u životu, ulogu majke", kazala je Kisić-Tepavčević. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije