Sveštenici na Cetinju pjevaju: Kad se vojska na Kosovo vrati

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Država Kosovo

Nikad više .

Bakljave i tuljumbe

Ostala vam je samo pjesma da opjevavate poraze. Kosovo je nese aljbansko i nikad vise srbsko.

robot

kakvi bolesnici, jeli ovo moguće?

N

Imas toliko problema koliko imas srba u drzavi. Ovaj kancer treba izolovati od svijeta i tretirati radi lijecenja. Bolesni su 90%. Inih 10% prijeti da prwdje na njih bolest.

Jasko

Postoili ikakav psihijatar da ustanovi dijagnozu ovih genocidasa, pa ovo je nevjerojatno

Mirat

Pa vi ste budale i bolesnici dzaba pevate kad to nikada se nece desiti da Kosovo bude srpsko nikad biti nece. Ti nisi covek cim to pevas sa bolesnim ljudima.

DUDEK Krivousti Njofra

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta ili jula 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

KLOSA

OVO NEMA VEZE SA VJEROM SAMI HUSKACI TO JE ZADOJENO DA PROLJEVA TUDZU KRV

Prioritet

Islamski fundamentalizam se mora iskorijeniti iz BiH! Zlo koje hoće Evropu da uništi i unazadi!

Realno

Nije se to pjevalo, ima puno laznih informacija, nigdje ne treba vojska da se vraca, ako je srece.

miki

tako oni šire evanđeosku poruku. Nikad nije bila ni biti neće SPC evanđeoska crkva nego samo prva violina velikosrpske politike.

TANA

SVE BITANGE KOJE TREBA POHAPSITI!!!

.

Hor srbolibana iz opere Balkanski koljaci.

zoma

Braća Tarabići su prorekli da će svi Srbi stati ispod krošnje jedne šljive a vidim da su servijanci krenuli u tom smijeru davno,davno.

zoma

Postoili ikakav psihijatar da ustanovi dijagnozu ovih genocidasa, pa ovo je nevjerojatno ka Jasko Svetosavlje je neizlječiva bolest uma!To je kao i ISIL i još se ponose sa time.

Istina

Samo uklanjanje islamskog fundamentalizma sa ovih prostora, i uticaj stranaca koji podržavaju taj extremni islam na ovim prostorima, a na svojim ga nazivaju terorizmom i progone da svog tla!

Leone

tako oni šire evanđeosku poruku. Nikad nije bila ni biti neće SPC evanđeoska crkva nego samo prva violina velikosrpske politike. ka miki E jeste kreteni svi vi koji rigate ono sto ste pokupili u septickoj jami. Sta se to vas tice? Sta lupate neznalice sa 3 osnovne. Ni citati ne znate. Da mi je znati sta bi vi rekli kad bi neko iz RS tako nesto rekao za reisa. Pustite ljude na miru jer vase baljezganje nema avrhe osim da neko bude kaznjen.

kantar

Pjevaju borbene pjesme, ovako su pjevali i huškali Srbe u Hrvatskoj pa Srbi nestali iz Hrvatske, huškali na Kosovu pa Srbi odoše s Kosova. Lagano cure iz BiH, sad rade na tome da nastradaju Srbi iz Crne Gore i da ostvare vekovni san svi Srbu u jednoj državi, Beogradski pašaluk. SPC je izvor zlaaaa.

Spadala

Vratićete se u p.m..niste trebali ni izlaziti, retardirana stoko

/ Najnovije