Švedska poslala poruku Hrvatskoj: "Samo da vas podsjetimo - veto u oba smjera"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hehe

Šveđani, to se lako riješi. Zaustavite pare koje “gubite” u EU i iskoristite ih za obranu od Rusa.

Bosanac

Rvati jadni laju sad i na druge drzave i to one koje hrane gladne rvate gdje su Finska i Svedska gdje ste vi rvatici jadni lajavi Rvatska i Smrdija se mrze al zajedno laju na Bosnu lajte dalje zivotinje

Objektivan i nepristran

Nisam znao da je Milanovic iz HDZ-a? Evo sta pise NK nounar: "Nakon što je hrvatski predsjednik Zoran Milanović prije nekoliko dana izjavio kako Hrvatska ne smije odustati od uvjetovanja članstva Finske i Švedske u NATO-u dok se ne riješi problem Hrvata u BiH, u čemu ga je podržala i njegova stranka (HDZ)" Kako njegova stranka HDZ, Milanovic je iz SDP-a?? Ovo je ovako banalan detaljcic, ali pokazuje kako su za BiH Muslimane i Ante i Zivorad samo obojica istovremeno cetnik i ustasa... Sve sto nije muslimansko, sve je to jelda isto.... Tako i ova partija. Sta god je hrvatsko, to je zasigurno iz HDZ-a, jelte?

Objektivan i nepristran

Puna podrska predsjedniku Milanovicu! Hvala na odlucnosti i pomoci! Jedini si na polozaju u Hrvatskoj koji mislis na nas BiH Hrvate. Pomozi nam da se otarasimo Sejde Komsoglua! Necemo ti zaboraviti!!

Latko zBrode

Ovaj lojavo-masni Precednik nije otišao dalje od Vukovara i Virovitice a k..či se visokom evropskom politikom...žao mi običnih građana hrvatske ali vidi ih u izolaciju.

Bosanac

Puna podrska predsjedniku Milanovicu! Hvala na odlucnosti i pomoci! Jedini si na polozaju u Hrvatskoj koji mislis na nas BiH Hrvate. Pomozi nam da se otarasimo Sejde Komsoglua! Necemo ti zaboraviti!! ka Objektivan i nepristran Gospodin Komsic opet ce bit predsjednik ***

Ama dajte čovjeku 10 kila bijelog i sve će biti ok... Dobro, dobrooooo... Može i kilo, al' da valja... Kakav veto i hurac... Belo sve rješava kod Kremljenka...

Sverige

Svedska ukida fondove pa nece milancetu biti ni za sapuna a komoli parfema …Ah taj smrdljavko ……

Vidi

Vidi ovu teoriju; milanovic je pred izbore izjavljivo da ga hrvsti iz BiH uopce ne zanimaju i da nema namjeru skakati po hercegovini da skuplja glasace.Mozda *** sada navija za covica i hdz,a zapravo da bi ih zezno,jer i onaj tko nije mislio glasat za Komsica sada ce sigurno svoj glas dati njemu,a i mnogi hdz-ovci ce uciniti isto.Milanovic je veca *** nego se cini,mozda ovu igru igra samo da bi zezno hdz,covica,ljubica i ostale ustasofile,a stalno misli kako na taj nacin pomaze lijevoj opciji u BiH i Zeljku Komsicu.

Ljiljan

Bravo za Švedsku a bogami I Finsku!Treba malu posranu fašističku krvačku izbaciti iz eu I natoa ti paraziti su najbijedniji u eu još uvijek preživljavaju od pljačke Bošnjaka I BiH,Bošnjačkih izbjeglica I raznih konvoja koji su u ratu išli za BiH!

Objektivan i nepristran

Puna podrska predsjedniku Milanovicu! Hvala na odlucnosti i pomoci! Jedini si na polozaju u Hrvatskoj koji mislis na nas BiH Hrvate. Pomozi nam da se otarasimo Sejde Komsoglua! Necemo ti zaboraviti!! ka Objektivan i nepristran Gospodin Komsic opet ce bit predsjednik *** ka Bosanac<< Hvala na ubrzanoj razgradnji nakaradne Bosne i stvaranju nove, bolje.

Velikodrzavna otimacins preko nacija nepostojece Kraljevine SHS-YU.

Niti su Bosanski srbi iz Srbije, niti su Bosanski hrvati iz Hrvatske, a ove dvije agresivne drzave se zadale da ih Srbijaziraju i Hrvatiziraju na nacin da se teritorijalno prevuku i poklope Bosnu. Otuda njihova lazna skrb nad narodom Bosne, koji nisu njihova dijaspora. Surovi fasizam je na djelu, opasniji od Ruskog u Ukrajini. Potvrdili brojni medjunarodni sudovi.

Nikolica s prikolicom

U EU i NATO se odlučuje konsenzualno. To se neće promijeniti: Slovenija je ušla u EU i NATO tek kad je blokadu ukinula Italija, Hrbatska tek nakon što je Slovenija ukinula blokadu. Makedoniju je Grčka s blokadom držala godinama izvan NATO. Kad neka država smatra da su joj neke stvari od velike nacionalne važnosti sigurno će iskoristiti blokadu države koja joj ugrožava taj nacionalni interes. To pravo joj nitko ne može oduzeti.

Zloki

Nadrogirani Mrljanovic

N

Treba vam mater ebati pod hitno i treba vas blokirati za sva vremena a nato govna raskopati , nato okupacija svijeta od Amerike i Britanije koja ludost

@Ljiljan

Bravo za Švedsku a bogami I Finsku!Treba malu posranu fašističku krvačku izbaciti iz eu I natoa ti paraziti su najbijedniji u eu još uvijek preživljavaju od pljačke Bošnjaka I BiH,Bošnjačkih izbjeglica I raznih konvoja koji su u ratu išli za BiH! ka Ljiljan OPET AV AV NA PORODIČNO STABLO

N

Bosanac Glupane u Švedskoj je pola vas muslimana koji tamo ništa ne radite i glumite žrtve , vas hrani hrvatska pa osjete ko mulci kao što i jeste krmak, i vama če biti blokada isto još vela , crkvi od muke krmak

N

Podrška predsjedniku svih Hrvata gospodinu Milanoviću a onima što ga mrze neka jedu govna

Crni

E moje govedo, ko tebe izabra takva mudra?

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Name

Puna podrska predsjedniku Milanovicu! Hvala na odlucnosti i pomoci! Jedini si na polozaju u Hrvatskoj koji mislis na nas BiH Hrvate. Pomozi nam da se otarasimo Sejde Komsoglua! Necemo ti zaboraviti!! ka Objektivan i nepristran HDZ je zlo, i necete dobiti nikad nista!!! A zapamticemo vam za sva vremena ovaj teror!!!

Papa Majk

Ja budala...

/ Najnovije