Svećenik koji je napao časnu sestru pušten iz zatvora pa tukao drugu ženu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy

Svecenici , hodje i popovi najvece zlo jos od srednjeg vijeka

Ljiljan

Pedofilčina....zafalilo mu krvačkih dječaka pa ne zna šta će!!!!

Zong

Ne moze da zenama oprosti prvobitni grijeh, sto su jele voce sa drveta dobra i zla i sto su slusale zmiju!!! Sasvim ispravno.

Guest

***. Treba ga nekom nasilnom manijaku dati u ruke, pa da ga posteno obradi i polomimu gubave zlocinacke ruke. Tako, da vise nikad nebude u mogucnosti, bilo na koga ruku spustiti!!!

Zoran Milanovic

Sta je sporno ovdje..?? Voli vas vas Zokica...pusicaaa ;-)*

Tiruriru

Djecu zlostavljaju a žene marišu, ejvala...

@Katy

Zbog ćega su i hodje najvece zlo kao o ovakvim stvarima ništa nemogu o njima naći?

Larry Fox

Nudimo sve vrste kredita po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Možete posuditi na bilo koji rok od 1 do 25 godina i pozajmiti bilo koji iznos od £2,000 do £50,000,000.00 za bilo koju svrhu. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +14092051142 ili e-pošte: larryfox2017@hotmail.com

Role

Svecenici , hodje i popovi najvece zlo jos od srednjeg vijeka ka Katy Tako je, uzrok svog jada, smrti i patnje su abrahamske religije.

Hehehehe

Tako je, uzrok svog jada, smrti i patnje su abrahamske religije. ka Role Spas je retardirano svedsko kopile i kmecanje o obozavanju Zemlje i mali zeleni s teglom na vugla?

/ Najnovije