Svečano otvoren Pelješki most vrijedan 525 miliona eura, pogledajte kako izgleda

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sejdo i Dzaferuglo nisu nazočili?

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Mikac

Na otvaranju Pelješkog mosta Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju!

ALO

Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence!

Tres

Ne da je samo dignut taj predivan most, nego je tu i granica, dokaz da Bosna nikada neće ko i Slovenija imati svoj izlaz na Međunarodne vode....

Fajnal Kauntdavn

Za 8 dana je slavlje 27 godišnjice maestralne Oluje!

Vrh

Pelješki most nadleću Krila Oluje, a prvi prolazi prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca: NEVERA!

Dojče Marke

Ruska agresija i visoke cene i turizam koji ruši sve rekorde i uvođenje evra, dižu hrvatski BDP za čak 5 mlrd. E, nikada ga neće stići A.V. Kuje se hrvatski evro sa likom hrvatskog izumitelja Tele, za kojeg više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama, turisti će kovanice odneti po celom svetu! Srbija neće zatvorit poglavlja 26 i 23 sve dok ne prizna da je i srpaki jezik hrvatski i dok ne makne ime hrvatskog izumitelja Tesle sa aerodroma. Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno....idemo dalje.

Mostar

Žeeeeeeljkoooooo, Žeeeeeeljkoooooooo.....

@ Ime

Budalo do Berlinskog kongresa danasnja hrvatska zvala se Slavonija Hrvatska i Dalmacija ….O kojim ****nim horvatima ti pricas ??? Slavonija je region koji je po slavenina dobio naziv isto kao Slovenija i Skovacka …Toliko za sturpg i glupog skutora

Sad cu ti vec pocet davat minuse jer ne reagiras

Pelješki most nadleću Krila Oluje, a prvi prolazi prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca: NEVERA! ka Vrh ..................................... Rimac je OK momak, poduzetan, je i sposoban, svaka cast, samo tako dalje. Ali s Teslom on ne moze ne u jednu recenicu, ne u jednu knjigu, nego ni u jednu biblioteku. Treba razdvajat.... Tesla je imao oko 800 patenata, ne racunajuci one koje su mu ukrali Edison i slicni lopovi. Okreni se oko sebe doma, izbaci sta je Tesla izumio, odnosno sta bazira na njegovim izumima i mozes polako natrag u srednji vijek. Zatim Teslin caca nije drpio pare, Rimcev cujem jeste. Tesla je umro kao zadnji siromah u sobici, Rimac je multimilijarder (u kn), a poceo cacinim parama koje imaju sumnjivo podrijetlo da se blago izrazim. Tako da bih te molio, iako vidim da si dobar i Hrvat kao i ja, da Rimca i Teslu vise ne pominjes zajedno.

Net

Evo vam orvog razloga zašto su izmišljeni oni Srbi-katolici u Dubrovniku: STROGI ZAKONI: JESTE LI ZNALI? Dubrovačka Republika pravoslavcima i muslimanima zabranjivala je noćenje unutar zidina i podizanje bogomolja.

Panzer

Sejdo džamijski moljac pod šankom ne trijezni se.

Hoce li biti Dodare?

Za 8 dana je slavlje 27 godišnjice maestralne Oluje! ka Fajnal Kauntdavn

/ Najnovije