Svađa u Beogradu zbog Tita: Šapić želi skloniti njegov grob, Vulin sada brani - partizane

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

šta reći

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Srb IN

P O T U R I C O, HODAJUĆA BRUKO -DJEDOVE TI T UR Č I N K I T O M U G U Z I C U TUKO, NEMA NA SVETU VEĆEG SRAMA OD P O T U R Č E N O G ŠLJAMA, TOJ SRAMOTI NEMA KRAJA JER ZNA P O T U R I C A IZ ČIJIH JE J A J A ,NANU TI JE T U R Č I N PRVI KARO A POSLE KO K U R V U PRODAVO J A H A L I JE I ARAPI KRINI DA SE ISLAM MALO BOLJE PRIMI , NASTA TAKO K U R V I N O K O P I L E KOJE JESTE SRAMOTNOGA LICA, CEO SVET GA ZNA POD IMENOM ----P O T U R I C A

Jbt zapanjujuca je energija zla..

..koja zraci iza vodene zavjese Drine...ono pleme iz Ruande se pokaja i posu pepelom,sto ono kazu,ali domaci ljudozderi NE...hihihhhih kukala vam majka...

Zlocinci svi. I ustase i partizani i cetnici.

Svi ubijali civile. Bez sudjenja. Samo ozezi. Dakle zlocinci, nema dalje.

IKS

Srbija je na svom zlocinackom putu uhvatila zalet, ali kad udari u zid punom brzinom, bice skike i vriske! Neka ce, ko im j. mamu!

drsa

Nek ga prebace u Sarajevo momentalno.. Mi smo razumjeli Titovu ideju i viziju.. Koga boli k*rac za ove fasiste i sta oni misle.. Danas da se ustane iz groba jbo bi im majku fasisticku u rekordnom roku..

sveta udba

pravoslavno-muslimansko-katolički barbari

Miki rubiroza

Mamu li vam ***** i jednom i drugom,*****k inpo*****k. U Titovo doba bi bili manji od makovog zrna. A ovaj Šqpic hoce da smrdi vise i od ****eta. Ma septucka yi jama debilu

TEBI ŠTO BRIŠEŠ KOMENTARE VLAŠINO:

J E B E M LI TI ***** U *****I I DIJETE U DJETETU, SVE MRTVE I ŽIVE, RODITELJE TI I DJECU J E B E M ODVRATNU ONU U BUBREGE!

TEBI VLAŠKA P I Č K I C E ŠTO BRIŠEŠ:

J E B E M LI TI M A T E R U M A T E R I I DIJETE U DJETETU, SVE MRTVE I ŽIVE, RODITELJE TI I DJECU J E B E M ODVRATNU ONU SMRDLJIVU U BUBREGE! KOSTI TI ISKENJAM SVIH MRTVIH I SVIH ŠTO ĆE TI AKOBOGDA KREPAT OVIH DANA ŠUGO Č E T N I Č K A !!!!

ТЕБИ ШТО БРИШЕШ KОМЕНТАРЕ ВЛАШИНО:

Ј Е Б Е М ЛИ ТИ М А Т Е Р У М А Т Е Р И И ДИЈЕТЕ У ЂЕТЕТУ, СВЕ МРТВЕ И ЖИВЕ, РОДИТЕЉЕ ТИ И ЂЕЦУ Ј Е Б Е М ОДВРАТНУ ОНУ СМРДЉИВУ У БУБРЕГЕ! KОСТИ ТИ ИСKЕЊАМ СВИХ МРТВИХ И СВИХ ШТО ЋЕ ТИ АKОБОГДА KРЕПАТ ОВИХ ДАНА ШУГО Ч Е Т Н И Ч K А !!!!

ТЕБИ ВЛАШKА П И Ч K И Ц Е ШТО БРИШЕШ:

Ј Е Б Е М ЛИ ТИ М А Т Е Р У М А Т Е Р И И ДЕТЕ У ДЕТЕТУ, СВЕ МРТВЕ И ЖИВЕ, РОДИТЕЉЕ ТИ И ЂЕЦУ Ј Е Б Е М ОДВРАТНУ ОНУ СМРДЉИВУ У БУБРЕГЕ! KОСТИ ТИ ИСKЕЊАМ СВИХ МРТВИХ И СВИХ ШТО ЋЕ ТИ АKОБОГДА KРЕПАТ ОВИХ ДАНА ШУГО Ч Е Т Н И Ч K А !!!!

HashimQ

Da ti nije bilo Tite ti bi Šapiću sjedio na klocu negdje u Sibiru ili u pm, izrode fašistički.

Jevterijeh

Posaljite ga nama,mi znamo cijeniti borce protiv fasizma

DUDEK Krivousti Njofra

Čudan bre Radoica neki narod... SRBI su PRVACI EVROPE U HOLOKAUSTU i umesto da prave spomenike Nedić i SPC VELIMIROVIC a bogami i Čečenima koji su denacifikaciju izvršili 20.10.1944 sveg ženskog u Beogradu a SRBI postali partizani oni prave spomenike koljacu BOSNJAKA koji pobeze u bosnu medju posrbljene..ako ima spomenik ovaj djikan sa djozlukama u niz gradova u Genocidnoj tvorevinu Rs zašto ne bi bio u Beogradu...

/ Najnovije