Sud u Zagrebu odbio priznati 5 milijardi dolara žrtvama Radovana Karadžića

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Noklica

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

RS-Srbija

Lijepe riječi su ukras!

SVE ĆETE VI PLATITI, SAMO POLAKO !

Sud u Njujorku, naime, svakoj od žrtava dosudio je 2000. godine iznose između 15 i 30 miliona dolara na ime odštete te još po 100 miliona kaznene odštete za silovanja, teške fizičke povrede, psihičko i fizičko zlostavljanje, duševne boli... Danas se sve to skupa za zateznim kamatama (12 posto godišnje po američkim zakonima) popelo na 129 milijardi dolara. - SVE ĆETE VI PLATITI, I VI I VAŠA DJECA. POLAKO SAMO. SVAKU DLAKU KOJU STE UBILI U BOSNI, A IMA TOGA DOSTA. SVE ĆETE VI BAGRO KOLJAČKA DA PLATITE, I NOVCEM I ŽIVOTIMA, NEMOJTE MISLITI DA ĆE VAM BITI ZABORAVLJENO I OPROŠTENO. SVE.

Ne pijem dok Paja vozi

Pravedno jer on nije kriv.

Vrlo vjerojatno da ce

Suniti su ocekivali da ce im Hrvati izborit pobjedu nad che tama, pa onda predat u ruke grODZansku da prave. Cim to Hrvati bas nisu htjeli, namah se plahali zakuhalo, a i dan-danas suniti mrze Hrvate, a u korijenu te mrznje je bas ova nesuglasica. I evo sada opet, izgleda bi suniti da im HR nekako obezbijedi jedno bilijun dolara, da mogu nista da ne rade i drpaju pomalo sa te kamare. Eeee moji suniti, nista vi nikad necete naucit.... ka Vrlo slicno kao i pocetkom rata u BiH. Sinteticka iredenta proizvedena kurotizacijom bosanskih katolika nogatrans u domovinu koju su dobili sa Strošlßmayerom.

Imbra Presvetli

Si nekaj velim ,kak ovi u zagrebačkoga suda misliju kak bude neki od bošnjakov tužil i RH za agresiju na BiH ,za logore Heliodrom i Dretelj .V Hagga je već presuđen UZP ,pak si mislijuu HDZ sudu u Zagrebu če priznamo ovu presudu naših američkih pajdašov morti pride i kakva vezana za hrvatsko djelovanje u BiH pa eto ti vraga.Boljše bi bilo da je gospon Pajt to dal na sodišče v Ljubljani kaj so slovenci nepristrasni.Nemaju osobni interesobv.

/ Najnovije