Strava: Čistili septički jamu pa pronašli tijelo muškarca

Radiosarajevo.ba
Strava: Čistili septički jamu pa pronašli tijelo muškarca
Foto: Arhiv/Radiosarajevo.ba / Hrvatska policija / Ilustracija

Radnici koji su u subotu ujutro praznili jednu septičku jamu u Vinskom putu u Pologi kod Zagreba pronašli su tijelo muškarca.

Kako saznaje Večernji list, radilo se o redovnom održavanju kojeg moraju provoditi svi vlasnici kuća koji imaju septičke jame.

Radnici koji rade na održavanju i pražnjenju septičkih jama, došli su na parcelu na kojoj su i kuća i jama. Tada je za njih, a vjerovatno i za vlasnika kuće, u 10.35 uslijedio šok. U septičkoj jami su pronašli tijelo mrtvog muškarca. O kome se radi, i kako je u jamu dospio, za sada nije poznato.

Odmah je pozvana policija, koja je obavila uviđaj,kojim bi se trebalo ustanoviti ko je muškarac i kako je dospio u jamu.

"Jučer, 25. travnja oko 10.35 sati u mjestu Pologi u Vinskom putu, prilikom održavanja spremnika za prihvat otpadnih tvari iz kuće pronađeno je tijelo nepoznatog muškarca. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku", javljaju iz policije, prenosi 24sata.hr. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije