Jezivi klaunovi proganjali djecu u Osijeku

Radiosarajevo.ba
Jezivi klaunovi proganjali djecu u Osijeku
/ Foto: KA portal
Trend jezivih klaunova koji napadaju i plaše ljude, čini se, stigao je i u Hrvatsku.

Naime, čitateljica KAportala poslala je fotografiju koju je snimila u Slunju

"Oni čudni klaunovi šta prepadaju djecu itd… šta haraju po hr… jedan je viđen u Slunju sinoć", napisala je čitateljica uz fotografiju koju je snimila mobitelom.

Fotografija nije baš najbolje kvalitete, a KAportal navodi da ne može potvrditi njenu autentičnost. Međutim, ako ju pogledate, sami možete zaključiti da ne pruža baš 'normalan' prizor. 

Foto: KA portal - Strava u Hrvatskoj: Jezivi klaunovi proganjali djecu u Osijeku

Zlokobni klaunovi pojavili su se i u Osijeku. U ponedjeljak navečer dvojica dječaka u dobi od 13 i 14 godina uspjela su pobjeći osobi maskiranoj u klauna koja ih je pokušala uhvatiti u Kninskoj ulici, piše Glas Slavonije

Čini se da ovo nije jedini, a ni prvi slučaj pojavljivanja opakih klaunova na osječkom području. Nakon ovog napada počele su priče da je klaun već viđan u posljednjih nekoliko dana na osječkom području, ali i da se pojavio u Tenji.

Posljednju informaciju potvrdili su i iz policije.

"U ponedjeljak oko 18.45 sati dobili smo dojavu da je osoba prerušena u klauna plašila djecu u Ulici Vjekoslava Hengla u Tenji. Zvali su nas roditelji djeteta koje se vjerojatno susrelo s maskiranom osobom. Policija je pretražila šire područje na kojem je maskirana osoba navodno viđena, no ona nije pronađena", izjavio je za Glas Slavonije Dario Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

Jezivi klaunovi navodno su viđeni i u blizini osnovne škole u Bjelovaru, no tamošnja policija to nije potvrdila.

Inače, trend jezivih klaunova traje već dva mjeseca, a nove fotografije i snimke se stalno pojavljuju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije