Mučna ispovijest još jedne učenice Mikine škole o seksualnom zlostavljanju

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ne vjerujem vise nijednoj iz ove skole sve smrdi na dobro nastimanu podvalu

MAKTUB

Dosta vise o silovanju. Ispade pola zemaljske kugle silovano. Oduvijek se zna da se uloge vecinom dobijaju preko kreveta. I Merilin je pisala o tome u svojim nemoarima. Eto ih tamo, ima sud, zrtve, advokati, i neka ide svojim tokom. Nije zanimljivo citati, ali roditelji neka otvore 'cetvere oci' i neka se pozabave djecom.

@koel i maktub

Mogao bi ti koel, sa svojim starim nikom maktub, jer si podvojena licnost, doci malo kod mene da te prozaram, da ti malo docaram kako je bilo ovim djevojcicama.

Se

To sto je on radio isto tako rade zenama kad ih zele natjerati da se bave prostitucijom, svakodnevno ih siluju sve dok ne oguglaju i dok ne prihvate da nemaju drugog izbora. Lik je bukvalno bio glumacki svodnik.

Koel

Dajte molim vas neko da ti opali samar ne bi otisla vise tamo a ne 7 mjeseci dobroboljno ici da te neko navodno siluje ovo moze pricata samo neko sa naucnom fantazijom i koji se ne razumije u zivot a sad opletiteee budale

N.G

Da bude jasno ja ga ne branim i ako je istina nek dobije dugo godišnu robiju i da bude nečija cura.A ako nije i optužne lažne šta onda?Da se možda ne otvara neka škola dramski umjetnosti ili već ima a nemože uspjet ako od ovog govneta mike jer su popularna.A da ove što su optužila da neće radit kao gostujući predavač ovo mi je tako sumljivo jer inače o ovakom predmetu se ne govori puno.

Mozda jest,mozda nije

Iz njene izjave se vidi da jest bilo sexa ali cini mise da bi ova isla jos na silovanje samo on nasao novu zrtvu. Osudujem silovanje i silovatelje ali ove izjave su kao zavrsni ispit lose glume.

/ Najnovije