Strah se uvukao: U proteklih nekoliko dana nestale tri žene u Smederevu

Radiosarajevo.ba
Strah se uvukao: U proteklih nekoliko dana nestale tri žene u Smederevu
Foto: Facebook / Za Milicom se još traga

Milica Jakovljević iz sela Osipaonica kod Smedereva nestala je u ponedjeljak ujutro i od tada joj se gubi svaki trag, otkrio je njen suprug Jovan Jakovljević.

Prema svjedočenju supruga, uoči nestanka Milica je bila s njihovim trogodišnjim sinom kod kuće.

"Radio sam treću smjenu, a ona je uvečer legla da spava s našim djetetom. Kada su se moji roditelji ujutro probudili, nje nije bilo u krevetu. Od tada je tražimo, ali od nje ni traga ni glasa", tvrdi suprug Jovan za Novosti.

Milica je svom suprugu jutro kada je nestala poslala poruku na Facebooku samo s dvije riječi - Zbogom, bebi.

"Nikome se nije javila. Ni svojoj porodici, ni prijateljicama. Danima pretražujemo okolinu, tražimo je po napuštenim vikendicama, šumama, svuda. Više ne znamo ni gdje da tražimo", navodi suprug.

Njen mobilni telefon nije dostupan od utorka, a nije ni na Facebooku od trenutka kada je poslala suprugu poruku.

Četvrtog dana otkako nema njegove supruge, Jovan kaže da ne može ni da pretpostavi gdje se nalazi. Kao mogući povod odlaska iz kuće vidi svađu koju si imali prije 20-ak dana.

Suprug Jovan dalje svjedoči da je Milica ove godine u martu pokušala da se ubije.

"Tada je nestala 10. marta i potom pokušala da izvrši samoubistvo skokom s nadvožnjaka na putu Osipaonica-Skobalj. Srećom, lakše je povrijeđena, a nakon toga bila je neko vrijeme u psihijatrijskoj bolnici u Kovinu", kaže Jovan.

On je i sada provjeravao u kovinskoj ustanovi, ali bez uspjeha.

Inače, u proteklih par dana u Smederevu su nestale tri žene, saznaju Novosti nezvanično.

Osim Milice, policiji je prijavljen nestanak još dvije žene iz Smedereva. Jedna je stara 43, a druga 45 godina, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije