Stigle dojave o bombama u zagrebačke centre: "Ja sam rođendanski ubojica"

1
Radiosarajevo.ba
Stigle dojave o bombama u zagrebačke centre: "Ja sam rođendanski ubojica"
Foto: Screenshot/ 24sata.hr / Dojava u jednom od centara

Zagrebačka policija dobila je u nedjelju ujutro u kratkom razmaku više dojava o mogućim postavljenim bombama na više lokacija u trgovačkim centrima: City Centar One East, Garden Mall, Family Mall, Arena Zagreb i Designer Outlet.

Policija i pirotehničari pretražili su lokacije za koje je dojavljeno da sadrže bombu, nisu pronašli ništa.

"Eksploziv u trgovačkom centru. Ja sam rođendanski ubojica. Rođen da ubije. Svi ćete osjetiti moju mržnju eksplozija. Svi ćete umrit" - sadržaj je jedne od poruka koje su odaslane s ruske domene rano jutros poslije 6 sati na desetke javnodostupnih email adresa niza trgovačkih centara u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji.

Oglasio se Elmedin Konaković: 'Upozoravao sam vlasti u RS'

Oglasio se Elmedin Konaković: 'Upozoravao sam vlasti u RS'

Prijeteća poruka uznemirujućeg sadržaja nazvana SPAM MRŽNJA primorala je trgovačke centre da odmah alarmiraju policiju koja s policijskim psima intenzivno češlja svaki metar prostora kako bi se otklonile sve sumnje u postojanje eksplozivne naprave.

Sama poruka je, piše Jutarnji list,  pisana velikim štampanim slovima bez tačke i zareza, a s obzirom na zadnju riječ citirane poruke špekulira se da je pošiljatelj rodom s juga Hrvatske.

Dojave je policija ozbiljno shvatila te, prema neslužbenim informacijama, traga se za osobom koja se predstavila kao Stegosaurus, četveronožni dinosaur biljožder kojeg na repu krase dva para šiljastih bodlja te vrlo maleni mozak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije