Muškarac iz BiH osumnjičen da je mjesecima spolno zlostavljao dijete u Hrvatskoj

0
Radiosarajevo.ba
Muškarac iz BiH osumnjičen da je mjesecima spolno zlostavljao dijete u Hrvatskoj
Pixabay / Ilustracija - Zlostavljanje djece

Općinsko državno odvjetništvo u Puli je u četvrtak prvi put ispitalo 69-godišnjeg državljanina BiH zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela protiv spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta

Sumnjiče ga za dva kaznena djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina, jedan pokušaj kaznenog djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina i dva kaznena djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina.

Državno odvjetništvo je istoga dana donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 69-godišnjeg okrivljenika zbog navedenih kaznenih djela, navodi se u priopćenju pulskog ODO-a, a javlja Index.

Nesreća u BiH: Muškarca (65) usmrtilo drvo prilikom sječe u šumi

Nesreća u BiH: Muškarca (65) usmrtilo drvo prilikom sječe u šumi

Postoji osnovana sumnja da je 69-godišnji okrivljenik od novembra 2020. do aprila 2021. godine, na području Istarske županije u Hrvatskoj, počinio navedena kaznena djela na štetu djeteta mlađeg od petnaest godina.

Općinsko državno odvjetništvo je podnijelo Županijskom sudu u Puli-Pola prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv 69-godišnjeg okrivljenika zbog opasnosti od bijega, opasnosti od utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Županijski sud u Puli prihvatio je navedeni prijedlog i protiv 69-godišnjeg okrivljenika odredio istražni zatvor, zaključuje se u priopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije