Šta tačno znači dogovor između Prištine i Beograda: Jesu li riješeni problemi?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Picousta žvaljava nakarada jb.svoju,davno priznao I potpisao samo zamajava serve !

Rjesenje na Balkanu je vrlo jednostavno

Mocnici MZ, radi mira i prosperiteta EU, na Balkanu pogasite nacije bivse Jugoslavije, u svim drzavama nastalim raspadom YU, izvan maticnih drzava. Svim drzavama priznati njihove nacije. (Bosanci, Crnogorci, Hrvati,..) Svesti Srbe i Hrvate kao nacije Kraljevine SHS na nacionalne manjine u drzavama izvan Srbije i Hrvatske. Ne radi se o njihovoj dijaspori! U pitanju su nacije odavno nepostojece Jugoslavije/SHS! Sluze kao insajderi velikodrzavnih projekata Srbije i Hrvatske u susjednim drzavama. One ih svojataju, a nisu im narod ni dijaspora!

Mujo

Mocnici MZ, radi mira i prosperiteta EU, na Balkanu pogasite nacije bivse Jugoslavije, u svim drzavama nastalim raspadom YU, izvan maticnih drzava. Svim drzavama priznati njihove nacije. (Bosanci, Crnogorci, Hrvati,..) Svesti Srbe i Hrvate kao nacije Kraljevine SHS na nacionalne manjine u drzavama izvan Srbije i Hrvatske. Ne radi se o njihovoj dijaspori! U pitanju su nacije odavno nepostojece Jugoslavije/SHS! Sluze kao insajderi velikodrzavnih projekata Srbije i Hrvatske u susjednim drzavama. One ih svojataju, a nisu im narod ni dijaspora! ka Rjesenje na Balkanu je vrlo jednostavno Kad podele Bosnu Srbi i Hrvati Rat ce stati.

/ Najnovije