Srpska političarka otpustila svog vozača, jer NIJE HTIO spavati s njom!

Radiosarajevo.ba
Srpska političarka otpustila svog vozača, jer NIJE HTIO spavati s njom!
Srbijanski mediji donose pomalo nevjerojatnu priču.

Naime, svog vozača je seksualno uznemiravala visoka dužnosnica srbijanske vlade.

Vozač je uporno odbijao njene ponude za seks, ali je nesretni mladić nakon odbijanja dobio otkaz, javlja Alo.rs.

"Njih dvoje su bili izuzetno bliski i on ju je stalno vozio, a onda se ona ludo zaljubila u njega, počela mu se nabacivati i pokušavala ga je odvući u krevet. Čak se htjela seksati s njim u službenom automobilu. Ipak, vozač Vlade Srbije nije odgovorio kako je ona željela i više puta ju je odbio, što joj se nikako nije svidjelo", kaže izvor iz Vlade Srbije.

Vozač je prema njegovim riječima stalno smišljao izgovore, a s nasrtajima visoka dužnosnica jednostavno nije prestajala.

"Kad je vidio da se stvar otela kontroli, nesretni vozač se obratio kadrovskoj službi Vlade Srbije i tražio premještaj iz privatnih razloga. Međutim, kada je to došlo do njegove šefice, ona je pobjesnila, stopirala njegov premještaj i sredila mu otkaz. Kako bi zataškala aferu i zaštitila sebe od tužbi za seksualno uznemiravanje, dužnosnica je optužila vozača da je krao gorivo, zbog čega je automatski ostao bez posla", dodaje.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije