Srbima zasmetala izjava o Rafaleima: Hrvati čine sve da spriječe nabavku lovaca

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SILA

Srbija mora da kupi Rafale ili avione 5 generacije, inače će Hrvati biti glavna sila u Regionu, jer šta vredi Srbima i da kupe S500 ako Rafal ima ovakve rakete.... SCALP-EG | Ubojica S-400 | Podaci | Krstareća raketa dometa 650 km za Hrvatske Dassault Rafale!-youtube

Hrvatski konjušari

Cela srpska istorija je laž. Šešelj vas u huškanjima 90ih lagao ali BAŠ ZA SVE! Konjušnica je bila u hrvatskom ĐAKOVU, a ne u Beču i danas je tamo i najstarija je u Evropi, ima 514g a u njoj su Hrvatima bili konjušari mladi Srbi, koji nisu hteli biti ĐOJLENI po muškim haremima u Beogradu, a onda tu Šešelj po tradiciji, samo izokrenuo priču i 1000puta ponavljao Srbima da im postane istina, pored njihovog 500g ropstvo. Nije bilo samo pravilo prve bračne noći, o ovome se ćuti: JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.

Veži konja di ti Aga kaže

Srbi su uzmišljen narod a to prikrivaju lažima i silom.

Bosanac

Dzaba im oruzje kad su 9od boraca samo zene i djecu ubijaju srbende

***

Dzaba im oruzje kad su 9od boraca samo zene i djecu ubijaju srbende ka Bosanac

Nikolica s prikolicom

Denacificirati i demilitarizirati. Evropa zdaj! :))

/ Najnovije