Srbijanskoj ministrici Dariji Kisić-Tepavčević Kosovo zabranilo ulazak

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nije zgodno

Stvarno nije, kad neko ima vlast pa ovako s visine bez objasnjenja zabranjuje sta hoce, dozvoljava sta hoce. Jos kad se osili pa pretresa kuce, neke rusi, ljude tuce i zatvara, to je jos gore. Pa kad cijeli narod tretira ko nizu rasu i o njemu siri antipropagandu kroz cijelu Jugoslaviju to je jos gore. Gdje se ono to desaalao? Ah da, na Kosovu cijelih 80 godina. Najgorih 80 godina Kosova, kad je Srbija imala vlast nad njim.

Zetva

Sad zanju sto su posijali. Sta li ce ih tek sanci s ovim dijelovima Bosne gdje su pocinili zlocin pa prisvajaju teritoriju.

Veteran64

Stvarno nije, kad neko ima vlast pa ovako s visine bez objasnjenja zabranjuje sta hoce, dozvoljava sta hoce. Jos kad se osili pa pretresa kuce, neke rusi, ljude tuce i zatvara, to je jos gore. Pa kad cijeli narod tretira ko nizu rasu i o njemu siri antipropagandu kroz cijelu Jugoslaviju to je jos gore. Gdje se ono to desaalao? Ah da, na Kosovu cijelih 80 godina. Najgorih 80 godina Kosova, kad je Srbija imala vlast nad njim. ka Nije zgodno Na zalsot svjedocio sam ovome 1982 - 1983 godina. Bajke o "Iredenti" i albanskim teroristima . . .

Aha

Kosovo je srpska zemlja bilo i biće! To što su ga oteli divljaci, koje štite isto tako divljaci, ništa ne znači! Strpljenje! Srbi imaju vremena! Prošli su oni i teža vremena i opstali na ovim prostorima i ostali najveći narod! Strpljenje samo!Sve će doći na svoje.

za aha

nikad bilo ni biti neće

Ako misle opstati, Vlasi koje se smatraju Srbima i Srbi

Kosovo je srpska zemlja bilo i biće! To što su ga oteli divljaci, koje štite isto tako divljaci, ništa ne znači! Strpljenje! Srbi imaju vremena! Prošli su oni i teža vremena i opstali na ovim prostorima i ostali najveći narod! Strpljenje samo!Sve će doći na svoje. ka Aha Moraju shvatiti da pojam dobra nije sinonim imena njihovog naroda. Dobro nije nicije do onog ko ga cini. Da bi se neko identifikovao s njim mora u njeg vjerovati i ciniti ga. Srbin danas moze biti dobar sutra los. Kontas li Vlasino?

enky

Kosovo je srpska zemlja bilo i biće! To što su ga oteli divljaci, koje štite isto tako divljaci, ništa ne znači! Strpljenje! Srbi imaju vremena! Prošli su oni i teža vremena i opstali na ovim prostorima i ostali najveći narod! Strpljenje samo!Sve će doći na svoje. ka Aha

enky

Nikad nije bilo niti će KOSOVO biti srpsko, vi srbalji ste se doselili tu gde ste i sada bi zločinima i genocidom sve da otmete, ako ovako nastavite i beogradski pašaluk će vam biti velik, jedino kako vi kažete da ste "nebeski narod" onda se vratite tamo da ne trujete cijeli svijet.

/ Najnovije