Srbijanski medij: Zašto je baš Vučić morao da saopćiti da je djevojčica iz Bora ubijena?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sluzavi

Zato što je bolesnik, narcis i uvijek željan samopromocije.

IKS

Mao Tse-tung iz Cipuljica!

SCH

Luđak, sociopata, desničar, narcis... jako puno dijagnoza.

eki zašto

Zato što je neka petljavina u pitanju, kao i obično kod njih, pa da vijest bude veća, ako je i sama laž veća. Logično.

Zna

Zna vučić kako se snajperom ubijaju djeca po Sarajevu,pa naravno i odrasli i prema tome kvalificiran je za objave kako se ubija.

Sarajevo bih

Lijepe riječi su ukras!

Sarajevo bih

Nemojte toliko na vaginoustog smrdo,pa on je samo "kisobran",nosao po jevrejskom groblju,dabogda iz "kisobrana",pucali na njegovu genocidnu pascad koju je okotio.

IVA

GENOCIDNA SRBIJA I GENOCIDNI VUCIC

/ Najnovije