Kakva bešćutnost: Srbijanska pjevačica šokirala region

8
Radiosarajevo.ba
Kakva bešćutnost: Srbijanska pjevačica šokirala region
Instagram / Katarina Grujić

Srbijanska pjevačica Katarina Grujić svojom objavom na Instagramu šokirala je regionalnu javnost.

Naime, pjevačica je javno negodovala zbog činjenice da se vijesti o zemljotresu, stradalima i povrijeđenima u stravičnom zemljotresu u Hrvatskoj vrte u srbijanskim i u svjetskim medijima. Status je brzo izbrisala, ali prekasno.

"Da li je CNN prenosio kad su bombardovali Srbiju? Da li su ikad prenosili naše teško stanje? Da li su i dan danas bili uz nas i prenosili bilo koju ozbiljnu informaciju?? Da li su prenosili kako se i dan danas preživljava u Srbiji??? Da li je CNN ikada u životu stao na našu stranu, da li je cijeli svijet obavijestio o Srbiji i teškim mukama koje smo preživjeli i koje i dan danas preživljavamo??!! Živi Srbijo, a živjet ćemo i bez vas CNN, ali Srbiju će te itekako zapamtiti!", poručila je Grujić.

No, i to joj je bilo malo pa je još dodala.

"I još jedna stvar, molite za Srbiju i ostali svijet cijelo vrijeme".

Iako je možda mislila kako će izazvati pozitivne reakcije Srbije to se nije dogodilo, a mnogi su pozvali na prijavljivanje njenog profila te bojkot budućih nastupa u Hrvatskoj i pjesama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije