Srbijanska manekenka sa djecom u vozilu jurcala skoro 200 kilometara na sat

3
Radiosarajevo.ba
Srbijanska manekenka sa djecom u vozilu jurcala skoro 200 kilometara na sat
Foto: Telegraf.rs / Srbijanska manekenka Jovana Đorđević

Advokatica srbijanske manekenke Jovana Đorđević (31), koju ju policija sinoć zaustavila zbog prebrze vožnje od 196 kilometara na sat tvrdi za Telegraf. rs da je "njena klijentkinja vozila brže jer je u jednom trenutku primjetila da je prati i za njom juri automobil, da nije znala da je u pitanju policija jer nije primjetila ni jedno obilježje niti rotaciju".

Inače, Jovana Švonja nikada nije osuđivana niti imala prekršaje.

"Jovana je vozila iz Verone za Beograd. Prije isključenja za Tošin bunar primejtila je da je prati, a zatim i juri luksuzni automobil (nije bio službeni, nisu bile upaljene rotacije). Ona nije znala da je u pitanju policija, već je samo vidjela muškarce u kolima. Na tom dijelu puta vozila je preko dozvoljene brzine, ali ne više od 140 na sat. Pomislila je da je nepoznati muškarci jure iz objesti, zbog čega se uplašila za bezbjednost sebe i svoje djece, jer je ranije imala jako neprijatno slično iskustvo", kaže Iva Marković, advokatica Jovane Đorđević.

Čekaju se rezultati obdukcije nakon misteriozne smrti poznate srbijanske voditeljice

Čekaju se rezultati obdukcije nakon misteriozne smrti poznate srbijanske voditeljice

On je naglasila da se sve odigralo oko 1.30 sati i da je bila sama sa djecom, a da na putu nije bilo drugih vozila, niti bilo ko, ko bi mogao da joj pomogne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije