Banjalučanin uhapšen u Srbiji zbog krađe više od 400.000 eura

0
Radiosarajevo.ba
Banjalučanin uhapšen u Srbiji zbog krađe više od 400.000 eura
Foto: Twitter / Srbijanska policija / Ilustracija

Srđan Svjetlanović iz Banja Luke, za kojim je bila raspisana potjernica zbog razbojništva i ubistva u Crnoj Gori, uhapšen je sinoć u Srbiji, piše Srpskainfo.

Pomenuti se dovodi u vezu pljačke 423.000 eura iz pošte u Nikšiću i jednog ubistva.

Pljačka se dogodila u oktobru prošle godine, a tom prilikom ubijen je zaštitar Ljubiša Mrdak, koji je radio na osiguranju ovog objekta.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

"Bjegunac je lociran i pronađen u jednom stanu u Beogradu. U pretresu stana pronađeno je više dokumenata s njegovom fotografijom i lažnim identitetima", kaže izvor blizak istrazi.

Osim Svjetlanovića u bjekstvu su još i Nemanja Miljković alijas Nemanja Kaurin i David Banjac, alijas David Pavlović. Za krvavu pljačku osumnjičeni su još Petar Zolak (33) iz Laktaša i Stojan Albijanić (27) iz Bileće, koji su pritvoreni u Banjaluci.

Zatim Mitar Knežević (40) iz Nikšića, koji je označen kao organizator pljačke i Stefan Regojević (33) iz Banja Luke, koji su pritvoreni u Crnoj Gori.

Tokom istrage utvrđeno da su skoro svi učesnici u ubistvu iz Banja Luke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije