Srbijanska glumica ponovo na udaru zbog "Aide": "Nije čudo da vas ima toliko silovanih"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Latko zBrode

Predlažem ti iz najbolje namjere da se preseliš u Sarajevo pa da iz ove perspektive vidiš koliki su š..pci ti koji te sad okružuju.

N

Kakp su bolesni.pa sami sebe predstavljaju kao genocidne, 90% ih je mozda takvih sto se da zakljuciti po komentarima. Naravno narod ne moze bit genocidan, ali srbi kao da zele da to budu. Cast izuzetcima

Istina je gorka

Istina je gorka a gorcina se moze ublaziti samo suocavanjem sa istinom,da su Bosnjaci srbima ucinili ono sto su srbi uradli Bosnjacima to bi bio genocid veci od onog nad Jevrejima u drugom svjetskom ratu. Niko nije rekso da je sav narod genocidan ali ko se tu pronadje znaci da tu i ptipada.

BA

U pravi je Bakir. Svi su oni isti !

Nacelnik opcine

Muslimani kao mantru ponavljaju naučenu laž koju im je Alija , Amerika i SDA dala da ponavljaju, nadajući se da će postati istina. Nikada Srbi neće prihvatiti tu muslimansku izmišljotinu o genocidu! Žene i djeca iz Srebrenice su dokaz da nije bilo genocida! A muškarci koji su uzeli oružje da pucaju, u ratu i ginu od oružja, zar ne! I završimo tu lažnu priču više, jer je apsurdna!

Gost

Ne pada mi napamet braniti Srbe ako se govori o Srebrenici a opet treba reći da Bošnjaci nikada neće postići što su Židovi postgli na globalnom planu. Kad se spomene HOLOKAUST svi znaju o čemu se radi.

JC

Muslimani kao mantru ponavljaju naučenu laž koju im je Alija , Amerika i SDA dala da ponavljaju, nadajući se da će postati istina. Nikada Srbi neće prihvatiti tu muslimansku izmišljotinu o genocidu! Žene i djeca iz Srebrenice su dokaz da nije bilo genocida! A muškarci koji su uzeli oružje da pucaju, u ratu i ginu od oružja, zar ne! I završimo tu lažnu priču više, jer je apsurdna! ka Nacelnik opcine Da li ti stvarno vjeruješ u to što si napisao, Načelniče opcine ili to onako samo da nešto napišeš? Genocid je dokazan u Hagu a vi sad dokazujte zločine nad vama!!

Masinovodja

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?!

Šta reći..

srpska posla

@Masinovodja

Tako je, samo vi to sebi ponavljajte, hodajući mrtvaci... Valja toliki zločin nositi na plećima i praviti se da ništa nije bilo.

Gost

Alija dogovorio sa Klintonom i dogodilo se zlo. I sada krivi Srbi kao izvršitelji a ova dvojica nisu. Imamo svjedočenje Hakije Meholjića. Alija mu je rekao šta predlaže Klinton. Nemojte više o genocidu, molim vas. Treba sve uzeti u obzir.

@Masinovodja

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?! ka Masinovodja Opet preskačeš terapiju idiote,,

/ Najnovije