Srbija: Tokom vikenda vakcinisano 22 hiljade stranih državljana

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zenica NK

Svaka čast komšijama. Ali svi oni Muslimani koji žele da oni ostanu živi a da im rodbina i komšije pomru, samo zato što nemaju sredstava da odu do Beograda, trebali bi da razmisle dobro. Ni jedna zemlja u svijetu osim što "radiosarajevo"veli da je Izrael masovno vakcinisoa narod, nije počela da vakciniše narod. Zašto, zato što one zemlje koje proizvode vakcinu nisu postigle efikasno sredtsvo. Sve još tapka u imjestu. Mislim cijeli svijet osim pametnog Vučića koji je od Rusa i Kineza dobio vakcine koje su na početku postigle dober rezultate u stvaranju imuniteta na Coronu, medžutim sa vremenom se pojavljjuju posljedice kojih se i sami proizvodžači priboajvaju.

Xxl

Drago mi je sto se vecinom vakcinisu oni koji imaju novca politicari,tajkuni i njihove famelije.

@ZenicaNK

Nije mi najjasnije zašto Bošnjake nazivaš Muslimanima. Pošto se dugo koristilo to ime za narod (a ne vjersku grupu, možda je to razlog)?

@ZenicaNK

Takodjer mi nije najjasnije zbog čega za one koji su se vakcinisali misliš da žele da im rodbina i komšije umru a oni da prežive. Rijetko je ko otišao na vakcinaciju a da nije poveo i porodicu i kolege, i svakog ko je htio ići. Mi sada, zahvaljujući našim vlastima, nemamo drugog načina da podignemo opći imunitet u našoj zemlji nego da se vakcinišemo u drugoj državi. Ako si ljubomoran/na jer nemaš sredstava da odeš u Beograd, to razumijem. Ali nemoj lagati.

@ZenicaNK

Nije dobro da lażeš iz ljubomore. USA, Velika Britanija i Izrael vrše masovnu imunizaciju od decembra mjeseca. Sve druge zemlje se bore i vakcinišu pomalo, koliko mogu kupiti i nabaviti. Za ove tri zemlje se efekat vidi iz aviona: čim se predje 50% imuniziranih broj umrlih i oboljenih naglo pada. Za kolektivni imunitet treba 80% vakcinisanih. Ali se jasno vidi da svi koji masovno krenu vide nadu u kraj svega ovoga a ostali će patiti godinama. Svi koji se vakcinišu učinili su dobro djelo za sebe, porodicu i zajednicu. Nemoj lagati iz ljubimore. Prijavi se i ti na e-upravu. Potraži pomoć da dodješ do Beograda, ima dobrih ljudi.

mislite ovaca

Ovaca, ali je tako i bolje. Nek se počiste.

4D

Gdje su oni iz BIH što su na ,,DESETINE'' hiljada išli u Beograd na vakcinaciju ? Možda zna Dino M. koji je to izjavio. Cijeli region S. Makedonija, C.Gora, BIH , Hrvatska, i migranti 22 hiljade. Što bi rekli :,,Greota je da se baci''. Domaći novinari i botovi su zlo.

/ Najnovije