Srbija kupuje oružje, Vučić najavio obavezan vojni rok

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mujo

twitter.com/PrateekRoutray/status/1523287128397910016

Bosanac

Coravi zlocinac nije mu vjerovat

SOS

Sta ce ti toliko oruzije, vidis kako ga ukrainci unistavaju, bitno je srce i petlja a raketa ne moze sve unistiti, dok pjesadija ne prodje.

mrki

Samo da mi je znati koja od.ex drzavica ima toliki novac da plati 6 mjeseci hranu opremu energentne mts potreban za.jednog regruta ???

Tuner

Oduzimati nekome i dan zivota radi necega je samo oblik diktature. 90 dana uzeti mladim ljudima. Diktatura a ne sloboda

Vucic

Sveo je srbe na nivo prijeratne rumunije. Jad i bijedu napravio a oruzje hoće da kupuje. Jedan kontingent Juvelira sve će to uništiti. Nikad do pameti .

Azazel

Radi po nalogu, a zna ako se napne....do za vrat ce se unjakake

@Vucic

>>Sveo je srbe na nivo prijeratne rumunije. Jad i bijedu napravio a oruzje hoće da kupuje. Jedan kontingent Juvelira sve će to uništiti. Nikad do pameti . ka Vucic<<Da dok je FBIH bogata i moćna država

Federacija

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

Ako nama Bošnjacima Muslimanima zatreba mi ćemo to sve đikanima oteti I zarobiti kao I u zadnjoj agresiji na prelijepu nam BiH gdje smo se odbranili sa vilama I grabljama!

Mirko

Dzaba ga kupiju, bit ce okupirani za 30 min...

Mile

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije