Srbija dobila novo oružje od Putina: ‘Ako nas žele napasti, morat će to napraviti s Jadrana'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sve pravite probleme

A drugi vas napadaju. Kako ste ludi Bože dragi

Radi pravo

Anti dron sistem, a 100 000 Rusa izginulo od dronova.

Kad izjavi Rama

Da će Albanija braniti Kosovo ako ih neko napadne nije ti pravo a ti možeš kod nas da radiš sta hoćeš, možeš da se miješaš kako hoćeš i otvoreno praviš neki srpski svet. Pa kako si maleni miš. Jadu jedan. Na kosovu nemaš šansi. Nisu glupi ko ovi ovdje sto vam puštaju kojekakve stvari

Role

Super je sve to nacrtano i na papiru ali u Krajini ne djeluje, rokaju ih ukrajinci malim dronovima k'o snoplje.

Liiiiil

****

Jorga12

Ako je kosovo država onda je i Republika Srpska isto nezavisna država

boš

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Hahahaha

Buraz, ako Ameri odluce da te izbubaju, moze bombarder doci i sa teritorija Amerike a ne sa Jadrana...tako su neki dan poslali na Siriju i Irak - nisu znali ni sta ih je snaslo...dok se ti hvalis ruskim smecem i tehnologijom starom 20 godina.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

adi

Ako je kosovo država onda je i Republika Srpska isto nezavisna država ka Jorga12 kosovo jeste drzava, a rs nikada nece biti, uvijek cebiti dio bih, sa vama, ili bez vas

SCH

Ako je kosovo država onda je i Republika Srpska isto nezavisna država ka Jorga12 Sve ti se pomješalo turkoliki, želje i stvarnost, san i java. Gadno je to i za tebe i za okolinu.

Celo

***

Ma ko ce te napast, bolan ne bio....

***

Venera

Srbija jedina?

***

***

SRB IN

Lijepe riječi su ukras!

Ako ako

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije