Srbija bijesna na Hrvatsku zbog spaljene lutke predsjednika, poslali službenu notu. Reagirao i Vučić

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Das ist Walter

Pravednički bijes Vučićeve Srbije, nema dvojbe, s razlogom, makar i karnevalskim! No, kada je Miloševićev režim, s otetom JNA i ravnogorskim vampirima spaljivao Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu tada su protivnici te agresije, ljudi Druge Srbije, u Srbiji bili proglašavani izdajnicima, otpadnici, stranim plaćenicima. A Miloševićeve i paravojske postrojbe iz Srbije nisu dolazile na feštu i poklade. Osim ako tako nećemo nazvati njihove kanibalističke orgije: od Dubrovnika i Vukovara do Sarajeva i Srebrenice.

Das ist Walter

1.*otpadnicima* / 2.*paravojne postrojbe*

Haha

***

87649167

***

Steta

***

Juhu, hu

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Daj ba vucko

To ti tvoja raja napravila salu za karneval

🔥🔥🔥🔥

***

Vucic lazov

Niko ti nije spaljen,ti si palio dzamije,crkve,ljude,kuce i gradove,zar mozes vjerovati u svoje lazi. Ti ces od svojih srba biti spaljen

Pravda

Spali jašta …Oni su spalili 60zivih zena i djece u Višegradu

Asker

***

Gost_Radio_Sarajeva

Vudo Aco i Vova.

/ Najnovije