Sramotno: Vučić će odlikovati predstavnike država koji su bili protiv Rezolucije o Srebrenici

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Bosanac

***

***

Lijepe riječi su ukras

Samo u tim nabrojanim drzavama

gotovo pola svjetskog pucanstva i BDP-a, nuff said.

071

Americki i evropski faktor stabilnosti na Balkanu. Ljubimac Njemacke, koja je godinu dana radila na rezoluciji :D.

Guest

Sve dikatorske zemlje ili golo***a sirotinja. Sav civilizovan svijet je na strani istine.

071

@Samo I ako smijem da pitam, sta ta floskula konkretno znaci u ovom slucaju? I nije pola svjetskog BDP-a, ali jeste vise od pola gladnog stanovnistva. Dakle, krenulo se sa antivakserima preko ruskih spoof stranica i zavrsilo na tome da glupani po Balkanu besplatno sire svu rusku propagandu. Naravno, u temelju svega toga je autoritarna licnost. Boze, kako je sve ovo dosadno, jer je sve vec vidjeno hiljadu puta na isti nacin....Bitno je da glupanovo misljenje vazno, nema veze sto nema sta da jede. I sto se mene tice, neka glupan i crkne. Problem je sto usere i sefa i stanicu. A sto se tice izvlacenja odgovornosti za genocid, pa se ona prebacuje do Jupitera i nalaze se svi moguci izgovori i supljaci, genocid ostaje cinjenica i zapisan je u kostima onih koji su ga pocinili. To je karcinom koji ako se ne lijeci pojede organizam. Kao sto i vidimo da ga jede. Na kraju ce od Srbije ostati samo dugmici.

Error

A kao vucic zna za pojam sramote Hahahaha manipulator glumac i kao i svaki vladar na prostorima drzava ex yu gleda samo svoja posla bez morala odgoja razuma i pameti Oholi arogantni umisljeni iskompleksirani majmun koji zivi svoju zabludu velicine ,a u stvari crv je ogromno bice za ovu nistariju i hohstaplera

Čubaka

Šta ti je dobar komšija i veeeeliki prijatelj BiH.

Dddd

*** treba zabraniti ulazak u BiH ili bar u FBiH

***

***

Primitivna seljačka žgadija

Koja sama sebi ovakvim potezima predstavlja ekvivalent na Međunarodne i USA sankcije, optužnice domaćih i ino sudova, nezadovoljstvo svojih građana koje raste iz dana u dan, male ili nikakve penzije i plate i blokirane račune firmi, uglavnom u vlasništvu ovih glupaka ili Dodikovih članova porodice, samo i jedino srozava sebe. Zanimljivo je kako oni to ne vide. Ili samo žele da stanovništvo tog entiteta nahrane šupljacima dok propadaju svjetlosnom brzinom. Jeftini scenariji poput namjernog paljenja šume u rs-u, samo da bi organi BiH zatražili pomoć ili intervenciju Srbije, skrivanje stotina zatvorenih bankovnih računa od javnosti, svjetionik iznad Sarajeva sa trobojkom, prizivanje Čipuljićkog psihopata da otvori nekakav dom zdravlja u nekoj provinciji, evo i sad i rezanje bandera su samo borba da Dodik i njegova mafijaško seljačka klika nekako još malo ostane na vlasti u tom entitetu. Laganje i varanje gladnog naroda kojem si opljačkao dvije ili tri buduće generacije. Tužno je što ni sa ove druge strane nije puno drugačije. Jad i čemer. I to one najprimitivnije, seljačke vrste.

Limar Maki

Pa nece Vucic vas da pita sta da radi! Ne mogu da shvatim da vam to barem nije jasno.

Nas i Kiribata

6 miliona

071

@Limar Promasio si temu. Niko ni ne kaze da Vucic nas treba da pita, samo komentarisemo koliki je papak i kreten. Svaka javna licnost i njihov potez su podlozni kritici i djelovanju. Ili bi ti ipak radije da zivis u Rusiji? Ja bih, na tvom mjestu. To je pravi raj na zemlji za takve poput tebe.

IVA

ODLIKOVANJA U SRBIJI SU KAO TARI*** PAPIR:):):)

Guest

Vlah genocidaški i Srpski= "Veliko vnogo!"

/ Najnovije