Sramotno: Uništen plakat u Zagrebu koji podsjeća na žrtve ratnog zločina u Ahmićima

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srbi

bar javno ne kriju koljacke afinitete i to je u neku ruku puno bolje od ovih UZP fašisoidnih nakaza! To su prefrigana i namazana katolicka ****a!

Oslobodimo se narativa i nametanja

Mi prvo moramo shvatiti da u Bosni ne postoje etnosi, niti da je BiH visenacionalna drzava. Ta dva nametanja su velikodrzavni politicki spinovi Srbije i Hrvatske. @Ni Hrvatska ni Srbija nemaju dijasporu ni teritorije u BiH!!! Sve sto se srbi i hrvata po Bosni su NACIJE JUGOSLAVIJE/SHS. Tih drzava odavno nema. Ne mogu biti ni njihove nacije nekakvi “konstitutivni narodi”. ZAVNOBiH podvale o “narodima”, nacijama SHS, kriju namjeru prikazati BiH visenacionalnom poput Ju, kako bi se razbucala po ratnozlocinacki otetim teritorijama i pripojila Srbiji i Hrvatskoj. Bosanski pravoslavci i katolici ne nose ime po Srbiji i Hrvatskoj!! Stanovnistvo Bosne je staroevropski narod, vecinski dinaroidne haplogrupe. Premalo je vecinskih Slavena. Dijeli vijekovima isti prostor, drzavnu pripadnost, tradiciju, jezik i kulturu. Jedan,Bosanski narod u tri religije. Multireligijski, a ne multietnicki, ni multinacionalni! Bosne je bilo i prije Jugoslavije, Berlinskog kongresa, otkrica Amerike!! Nije ona nikakva drzavna novotvorevina poput Ju.

Hrvatanje Bosnom je podvala

Hrvatska nema iseljenistvo u BiH!! Dokazano! Sta oni traze u Bosni?? Zasto se ne “skrbe ustavno” o Gradiscanskim hrvatima? I oni su Hrvati. Sto ne traze “legitimno prestavlja” Hrvata u Australiji, Americi, Argentini? BH katolici ni ime ne nose po Hrvatskoj, vec ih pohrvatise po katolickoj vjeri, pravljenjem nacija Kraljevine SHS. Nisu nacija BiH, vec NACIJA nepostojece Jugoslavije/SHS.

***

***

***

***

visocica 1662

Ma ujke u jako tolerantne nece oni to.

***

***

***

*** upamtite sta znaci konstitutivan narod!!!!! I cetvrta stvar lojavi, ja sam hrvat, borio sam se za Hrvatsku i borit cu se za Hrvatsku, gdje god to bude trebalo, a zivim kao ravnopravan narod u BIH.

***

***

***

***

***

***

adi

>>Hrvatska nema iseljenistvo u BiH!! Dokazano! Sta oni traze u Bosni?? Zasto se ne “skrbe ustavno” o Gradiscanskim hrvatima? I oni su Hrvati. Sto ne traze “legitimno prestavlja” Hrvata u Australiji, Americi, Argentini? BH katolici ni ime ne nose po Hrvatskoj, vec ih pohrvatise po katolickoj vjeri, pravljenjem nacija Kraljevine SHS. Nisu nacija BiH, vec NACIJA nepostojece Jugoslavije/SHS. ka Hrvatanje Bosnom je podvala<< ne jedi vise ****a ******ena ******o, ti ces nekome drzati predavanje, ti koji si se na****o turcinu da te **** u supak, uzeo okupatrsku vjeru nekome neto pametujes, d**** debilu do rata ste svi bili ili srbi, ili hrvati

adi

Ma ujke u jako tolerantne nece oni to. ka visocica 1662 hebale ti ujke dijete u ****cu, pseto ******eno

Gost

Sta je tu sramotno? Sta Ahmici imaju sa Zagrebom? U Sarajevu nema plakata zrtvama Buhinih kuca, i to nije sramotno, premda su zrtve gradjani BIH. Do kada mislite provocirati?

***

***

Panzer

Kad u Sarajlabadu bude plakat o genocidu u Grabovici(gdje je pored ljudi pobijena i sva stoka i domaće životinje) onda imate pravo pisati o ovome islamisti Hamasovci

***

***

***

***

nenadjebivi

Sjedi Mario na kamenu sudencu iza njega Juka **** mu kcerku! ka nenad****vi Malo potom dođe i Mariova mati a njoj ga složi general Orić u kravati. Svi se pogeldaše u taj blaženi čas usran mariofil vice jao vise nisam krišćan!!! General Orić veli od sad me zoveš babo skini gaće da ti režem malog.

***

***

***

***

Gdje je plakat o Vukovaru u Sarajevu?

Ne kenjajte ba li dzani! Umjesto toga pronadjite koji od vas stakora nam je pobio ono desetero djece u Bugojnu!

A u Vukovaru su bosnjaci protjerivali hrvate???

Ne kenjajte ba li dzani! Umjesto toga pronadjite koji od vas stakora nam je pobio ono desetero djece u Bugojnu! ka Gdje je plakat o Vukovaru u Sarajevu?

/ Najnovije