Sramotno: U Zagrebu osvanuo mural zločincu Slobodanu Praljku

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hinje

Junacine kamenjarske uradite to u toku dana, uvijek hinje bile i ostale ma gdje se nalazili.

Otac

Dace Bog.

Hahahahaa

'Al je Slobo eksira, svaka mu čast! Hahahahahahaaaaa

Živio Slobodane!

Hahahahahaaaaaaaaaaaaaa

Tango

Ovo treba iskoristiti kao dokaz pred medjunarodnom zajednicom da u Bosni mogu da odlucuju samo Bosanci (bez obzira na vjeru) a ne izmisljeni Hrvati, Srbi svetosavci i ostala teroristička bratija. Pa neka se seli kome se ne svidja!

Nisam@Robot

Koja je razlika i izmedju Hrvatske i Srbije ?... Hrvatska ima more !

Nikolica s prikolicom

Mogu vam reći ono koliko ja znam, nakon smrti gen. Praljka BiH je prestala postojati, a izbor Komšića je na to samo udario pečat. Dodik se tu našao tek da uobliči formu. Praljak i Komić su samo simbolika, jer ima toga još... I sad se kao čudite što vam se dešava?

Ali

Nek svaki krvat popije po jednu praljkovacu

za Nikolica s prikolicom

>>Mogu vam reći ono koliko ja znam, nakon smrti gen. Praljka BiH je prestala postojati, a izbor Komšića je na to samo udario pečat. Dodik se tu našao tek da uobliči formu. Praljak i Komić su samo simbolika, jer ima toga još... I sad se kao čudite što vam se dešava? ka Nikolica s prikolicom<< Cekate Slavko sa traktorom

/ Najnovije