Sramotni Dritan Abazović: 'Naravno da neću smijeniti Kovača i Damjanovića'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

,

ti si dritane bio i ostao obicno malo vucicevo ***

Baton

nemojte više ni pod razno da se pojavljujete u Sebrenici,dobit će te cipelom ko i Vučić.Licemjeri te vrste ne trebaju nam na mjestu našeg stratišta a što se mene tiče ja bih zabranio dolazak i večini evropskih i svjetskih političara,čim dođu srebrenicu sledeči dan zavuku ga bošnjacima...

Tuner

Dritan kao slucajni student i pozeljni albanac u cg se nasao gdje nije ni sanjao. Sada izigrava facu tamo gdje ce nestati sa scene kao da nije postojao i trazit ce posao gdje u kakvoj kancelarijci a niko ga nece htjeti. On je tu gdje jest slucajno i jasno da nece smijeniti taman da su poklali 100 ljudi. Ali treba mu znati i vratiti sve ovo. Bosnjaci. Firme. Inatitucije.

Bosna

Srbija se mora spojiti sa Republikom Srpskom i nastazi moćna Bosna ka Mare . Bliži se opet, hvala Velikom Allahu. Upamti, klošaru fašistički; ti jadove djecoubilački koji mjesecima ovdje pišeš svoje fašističke bljuvotine, u ako Veliki Bog dadne sljedećem ratu, a Njega molimo da uskoro počne, ko god da izgubi glavu, TI i TAKVI popot tebe ćete sigurno biti među njima. Za svaku bosansku glavu koju ste ti i takvi ubili u posljednjih 200 godina. Boga molimo da počne brzo. Amin!

A sto se baustela raspostoljila

a taman smo malo odmorili od njihA od dolaska za Bozicne praznike. Udrite iz svih orudja!

***

.........

Sumo sumarum:

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Dritan Abazovic

Persona non grata

***

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

***

NRW

Nećeš ti nih smijenit Dritane nego će oni tebe smijenit kao što i zaslužuješ.

/ Najnovije