Sramotna objava bivše savjetnice Kolinde o migrantima

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hugo

Pa jel to nesto slagala.? Ne treba nikog tuci ali sta da se radi kad to srlja ko sumanuto? Hoce zena da se ne mora osvrtati kad izadje iz kuce. Kod nas prose, otimaju, ubijaju, siluju, pljackaju kuce i pale ih, prevrcu policijske aute, pale satore, svercuju drogu, i ko je od 'gospode' (nije to vidjelo gospodina) reagirao? A i narod tupo gleda i ne reagira.

Gost

Jedino je pogriješila što nije osudila nasilje policajaca. To se ne smije raditi nigdje i nikome, to su nesretnici od nevolje natjerani. ali da se štitie granice, tako treba da radi svaka država.

HR

Kao potpisnica povelje o ljudskim pravima HR je morala prihvatiti izbjeglice i o njima se starati. Sve ostalo je obični fašizam.

Tuzno

Bespotrrbno fizicko nasilje nema opravdanja. Ovo samo govori o doticnoj koliki je moralni patuljak. Nasilje izaziva nasilje i nije nacin rjesavanja problema.

Guest

Guest Da su nju roditelji tukli bila bi pametnija. To je ono kad se gladan najede tako se i ona ponasa fujjj.

jah

vanago desničarsko, i ti bi onda nešto u Evropi...postoje vrlo precizno definisani postupci deportacije stranaca u zemlje iz kojih dolaze. Nije vam ono seljačka međa, pa da preko ograde komšiji prebacite što vam ne treba

Gost

Da komsije ,bih i Srbija, rade svoj posao ne bi ovi ni došli do hrvatske

Car

Jenna obicna lezbaca

A. A. A

Baka I deka su joj bili glavni u logoru Jasenovac zasto da sad mijenja ustase

Rus-mir

vanago desničarsko, i ti bi onda nešto u Evropi...postoje vrlo precizno definisani postupci deportacije stranaca u zemlje iz kojih dolaze. Nije vam ono seljačka međa, pa da preko ograde komšiji prebacite što vam ne treba ka jah DržavečlaniceEU suverenoodlučuju o načinu čuvanja svojih granica. Nelegalni prelazak nelegalan i kao takav se ne može drugačije tretirati. Neki od onih migranata je po 10.-i put naletio na iste policajce. Šta da mu radi? Da mu lepezom hladi lice? BiH je dužna braniti svoje granice na istoku i ne ugrožavati granicu susjednedržave na zapadu. Ako ste država kako tvrdite onda ćete to i napraviti. Ne prenosite svoje probleme na druge, sami ih rješavajte kako znate i umijete. Umjesto da susjedeopanjkavate zamolite ove u EU da vam odvezu migrante. Na hrvatskoj granici može biti samo tvrđe nego je bilo do sada.

Rus-mir

@A.A.A, : "Baka I deka su joj bili glavni u logoru Jasenovac zasto da sad mijenja ustase " Važi, može i tako, samo vi pazite na svoje migrante i ne gurajte ih susjedima. Budite dobričine pa dajte ljudima državljanstvo i osobna dokumenta, posao itd, ne budite fašisti. :)

Jkl

Nisu to pametnjakovicu izbjeglice nego kriminalci za koje se vec zna sta rade oo Bosni. Niko ih ne mora trpiti, a njima ako se ne trpi, konopac oko vrata i gotovo

/ Najnovije