Sramotna izjava srbijanskog historičara Rakovića: RS i Crna Gora su naše unutrašnje pitanje

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Dokaz da je svetosavlje teroristička i zločinačka ideologija.

Stojan

Svetosavlje zlocinacka ideologija. Varvare treba vratiti iza kavkaza.

Habuhabuhabu

Kad ga vidiš, jasno ti je da ima mnogo važnije unutrašnje pitanje mentalne prirode.

djfhe

Državni organi BiH treba da poduzmu adekvatne

djfhe

Državni organi BiH na ovo i sve ostale otvorene i druge napade na državu BiH treba da poduzmu odgovarajuće pravne korake i prijave međunarodnim institucijama napade na suverenintet i integritet Bosne i Hercegovine, a sve po osnovu normi međunarodnog prava. Potrebno je odmah formirati timove pravnih stručnjaka koji će raditi samo na ovim pitanjima, što je trebalo i puno ranije

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

AVA

***

A sto

***

Kiki

Sandzak je unutrasnje pitanje BiH.

visocica 1662

***

Laxative

***

Celo

***

Odgovor

Ako Crna Gora na ovo nije odgovorila znači da se slaže kako su vazalna država, rs već godinama pokazuje da je samo na papiru dio BiH.

Guest

***

Njačeß

Lijepe riječi su ukras!

Boki

Gde li si ti ucio istoriju, mozda kod *****a popa kacavende. C. Gora i Bosna su vijecne sve druge drzave su iluzija.

/ Najnovije