Sramotna izjava Milanovića o genocidu u Srebrenici: "Primam na znanje, ali to nije Kur'an"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Mario

Lijepe riječi su ukras

Donekle

Lijepe riječi su ukras

UZP

***

Jole

Ovaj fakat nije dobar

Zgembo

A hebo te... the next level of insanity..

***

***

.:.

prema Milanovicu i generalno prema Hrvatima, vas nece dovesti nigdje dobro... ka Mrznja, moji Muslimani sa portalcica, Jaraniko, jesi li ti dobar?

.:.

Lijepe riječi su ukras

Beco Grabovica

***

Habuhabuhabu

Ovaj ništa ne konta. Pa muslimani ne da mogu već moraju razgovarati o Kur'anu jer istovremeno jeste i nije knjiga. A genocid je činjenica pa se tu nema šta razgovarati.

Bezze brises komentare, ali shvacam te.

Nisi mnogo pametan, pa ne razlikujes sta treba, a sta ne treba da obrises.

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Bre

***

K-mutacija

Povezanost Srebrenice i Jasenovca je u tome što 1995. izabrana Srebrenica umjesto obrane Jasenovca i ostataka nedonošča RSK. A i sama Republia Srpska je kroz NATO vježbu izgubila višak kilaže.. i evo ih skupa s ostalom trulom bratijom, traju već desetljećima... To su oni koji su preživjeli, balkanska nadprirodna selekcija, izvana i iznutra zaštićena vitalnim nacionalnim interesima.

***

***

Za huskacki portalcic

Milanovic se ujutro brije na ¨sramotan¨ nacin. A sve sto je tu sramotno je dzamahirijski kvaziportalcic, placen od strane SDA.

JUgoslovenska beba

***

Ljiljan

***

Sutnja je zlato

Najpametniji je kada suti.

Sos

Kad toliko falis dodika, sto mu nedadnes, srpsku krainu, nego ste ih protjerali, pa sada huskas da pravi nered po BiH.

/ Najnovije