Dačić napao BiH: Džaferović bio načelnik policije kada su Srbima odsjecane glave

/ Komentari (60)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Tako je Dačiću, i samo kod nas u BiH, muslimanski ratni kadrovi su u vrhu politike. To nije u redu, jer oni koji su ratovali protiv Srba i Hrvata , ne mogu predstavljati zajedničku državu, a kamoli proklamirati građansku državu.

Vuk

Ti si budala.

Cigane

Cuclaj ga lagano.

robot

alo ba, lažni robot koristi moj nick i još psuje ...

Faris

Genocidne politike su poražene. Vječno živi slobodna i suverena Bosna i Hercegovina koja je Evropu spasila od srpskog fašizma.

miki

Činjenica da je kauboj džihad prvi put u Evropi sproveden putem domaćih muslimana kad tad će biti istorijski valorizovana. Na sreću Evropa je ogradila taj potencijal na usko područje i njihov osećaj da su faktor u svetskoj politici je samozavaravanje.

JA1

Joj vise ove propagande za naivne glasace. Ima li jos nesto da izvucete iz rukava. Ovdje ovakvih tema nikad nece faliti. Kakve su plate kod gradjana? Jesu to dostigle 1500€

JA1

Pogledaj samo ovaca sto se pale na istu pricu vec 30 godina. Jeste li opsovali jedni drugima sve sto ste imali ili imate jos toga?

JA1

Sad je na vama komentatorima da razrijesite istoriju i da se dooobro posvadjate da se to rijesi vec jednom. Siguran sam da cete preko komentara razrijesiti nesuglasice.

JA1

Hebo ekonomiju, od nacije se zivi.

L

Srpski krpelj!!!!

???

Hebo ekonomiju, od nacije se zivi. ka JA1 Pa, kao što vidiš, Muslimane i Hrvate od '90. vode jefne te iste stranke. Samo Srbe ne vodi ratna nacionalna stranka, i ,vi u Sarajlabadu se ubište optužujući Srbe da su nacionalisti. Ko je tu lud?! I gdje je tu logika?

miki

Tipično “bošnjački” manir da se sve meri novcima te da isti mogu rešavati suštinske probleme. Suštinski problem odrođenog dela naroda koji čiji je istorijski kontinuitet služba okupatoru na najokrutniji način (Turska, Austro-Ugarska, Ustaše-Nemci, Američki džihad) je mržnja i kompleks otpadnika. To nikakvi novci ne mogu rešiti i taj problem rešiv je jedino borbom do istrebljenja. Srbi kao što lepo reče Bob Dilan intuitivno osećaju da taj otpadnički deo naroda nastao na negaciji onoga što je nikako ne može imati plemenite namere prema narodu od koga je otpao. Na našu zajedničku žalost, jer je žalost po prirodi jedino moguće osećanje koje istorijski delimo to je nešto što se neće promeniti i mi ćemo srljati iz krvoprolića u krvoproliće.

Evidentirano

Gospodin Dačić se nikada nije ogradio od mnogobrojnih umorstava banjalučke mladosti poput Davida Dragičevića ili serije pomora kosovske djece poput dvogodišnjeg Ismaila Hoxe, niti od likvidacije zagrebačke mladosti poput Alcrnogorske mladosti poput Nikole Dritaja.

JA1

@miki, cime ti mjeris, cojstvom? Neka si se ti izjasnio da nas treba istrijebiti, valjda je to nova rijec za genocid posto si pisao da nije bilo genocida. Valjda je istrebljenje prikladnija rijec ili sta? I Hitler je pokusao da istrijebi pa na kraju znamo sta bi. Gdje ce vas cojsvto odvesti vidjet cemo

JA1

@miki, jesi opjevao Boba na guslama? Uzmi gusle iz coska pa ožeži, skontajte neku junacku i za njega to bar za vas nije problem. Glumis intelektualca al nisi od gusala odmakao ni pedalj.

miki

Bob Dilan je američki narodnjak te mi vaše podcenjivanje muzičke tradicije našeg naroda (uključujući i muslimanske guslare) zvuči detinje smešno.

JA1

@ miki, po cemu ti zakljucujes da nisam shvatio. Jel mislis da si izrekao neku mudrost pa je tesko shvatiti. Tvoji odgovori na odgovore se uvijek svedu na to da neko ne zna o cemu ti pises. Sta tebe iz mog odgovora navodi da kazes da nisam shvatio. Nisam shvatio da zelis da nas pobijes da nas nema ili sta?

miki

Borba do istrebljenja ili kako vi to tumačite najava genocida ne prejudicira pobednika u mom komentaru.

JA1

@miki, na zalost ne znam ti opjevati odgovor na guslama mozda bi me onda razumio. Nadam se da razumijes ovo, danas je 30sep 2020, samo da te podsjetim

miki

Pobednika verovatno neće ni biti, jer mi ovako mali i slabi koji za račun tuđih interesa i ideologija jedemo svoje meso možemo slaviti samo Pirovu pobedu u ovom večnom sukobu.

JA1

@miki, procitaj svoj komentar ponovo pa mozda primjetis u njemu odgovor koga to treba istrijebiti. To su tvoje rijeci ne moje danas je 2020

miki

Šampionski ste zabludeli modernošću ;) Mi smo 30.09.1990. imali Azru, EKV... daleko naglašeniju građansku i prosvećenu elitu pa smo skliznuli u iskonski vir. Vi cenite da smo sa ovakvim elitama nešto dalje o njega. Smešni ste.

JA1

@miki, mi smo ovako mali i slabi upravo radi uskih gledista. Zivoti nam prolaze dok se drugi bogate. Al tebe ne zanimaju finansije, bitno je koga treba istrijebiti. Dometi razmisljanja su ogranicenje za svakoga pa tako i za nas

JA1

Pa ne mozes miki sa gusala skocit na azru i ekv. Sad ti meni solis pamet da ja podrzavam ove kretene na vlasti. Po cemu si to zakljucio bgti? Ja nikada u svom zivotu nisam podrzao ove kretene koji nam vladaju, prije bih po tvojim izjavama rekao da ih ti podrzavas. Ja ne pozivam na klanje nikoga.

miki

Verujem da vam nije 14 i da smo odmakli od klinačkih opredeljenosti. Gusle kao najstariji instrument naših prostora nikako nisu antipod Azri koja je opevala (ako hoćete odguslala) socijalne probleme svog doba. Novac kao ideološki motiv označava plaćenika te mi ta vrsta određenosti nije prisna. To naravno ne znači da sam u drugačijem kontekstu gadljiv na njega...

miki

To da mi je "bitno koga treba istrebiti" je stvar vašeg učitavanja. Komentar je bio oslonjen na istorijski dokazanu neizbežnost takvog scenarija. Ta neizbežnost nije nešto što me raduje, naprotiv.

JA1

Ne trebas mi opisivati gusle i njihovo znacenje, nisam neuk. Za mene one ipak znace krkanluk kako god ko na to gledao. O Azri ne trosim rijeci vrlo dobro znam jer to je moja grupa, na zalost nekad bila. Uspjesno si skrenuo sa teme i po obicaju nisi dao ni jedan odgovor. Odgovore izgleda nemas nego samo provokacije. Cemu?

žitorađe

Mali Slobice , jesi jutros nešto spil , ili ti se od sinošnje brlje pomutilo , pa seruckaš li seruckaš... Davno je neko rekao da to ne treba raditi kad voz stoji...

JA1

Jel to do mog ucitavanja ili tvog pisanja procijeni sam. Procitaj sta si napisao, mozda skontas. Pilot pa pogrijesi, jbga

miki

koja je to ćalovina što bi rekao Andrić...kad god zine lupeta

miki

Kako čemu? Razobličavanje laži i ukazivanje na istinu valjda bi trebao biti poriv svakog svesnog stvora.

JA1

Kad smo vec kod Azre, pametan je Stulic, zbrisao odavde da ne gleda plemena i da ne zivi u zemlji koja je vracena 500 godina unazad.Njegova muzika ne spada u taj period

miki

Filip Živojinović nije američku ambasadu zapalio. Samo je u blizini slučajno nosio kanister sa mješavinom benzina i motornog ulja.

miki

Kada uzmeš kako su se otac nacije Nemanja te sinovi Stefan i Rastko odnosili prema ne katolicima pa i ne pravoslavnim jasno ti ja da taj narod na našu žalost ne može dobaciti dalje od Vatikanovih inkvizitora... ita etnički čista Kneževina Srbija tako bode oči. Je li Kneževina Srbija jedini etnički čist prostor u Europi

miki

Eto napokon da se i mi u nečemu složimo ;)

JA1

Istina je samo jedna i ne moze ih biti vise verzija. Jedina istina za mene je ona koju sam ja dozivio i vidio svojim ocima. Sad uvidjam da su vecina istorija napisane na laznim osnovama, u to se svi mozemo uvjeriti. Samo uzes za primjer kakvu istoriju pisu danas i odmah ti je jasno ko je pise i kako.

miki

A i ovaj bolesnik koji se služi čime sve ne :) je simpatično glupav.

miki

Slažem se. Istina je da je Šefik Džaferović aktivni učesnik uvoza mudžahedina koji su činili zločine kao što je istina da najviši kadrovi AL Kaide od njega lično dobijaju BiH pasoše. I takva osoba je danas u predsedništvu ?!

JA1

Ovo neko koristi tvoj nick?

miki

Očito nije moj :)

JA1

Ako je ovo tvoje pitanje upuceno meni, ja ne znam nisam advokat Dzaferovicu. Razlika izmedju mene i tebe je sto meni ni dacic a ni dzaferovic ne valjaju i nijedan ne govori istinu. Meni je ovo sve u sluzbi izborne kampanje, ne nasjedam na razne optuzbe. Ko je kome odsjecao glavu to ce se ako vec nije doznati. Ja sam vise od tema za buducnost i ne nasjedam na gluposti.

JA1

Ono sto si mi spocitao za finansije, da upravo tako, jer ja mislim da svi zagovaraci entiteta naciona i pravde i nepravde rade upravo na tome radi licnih finansija. I nimalo njima nije stalo do naroda u koje se kunu.

miki

Bez obzira na moj lični stav o ovoj pijanoj budali ne mogu ga izjednčiti sa ratnim zločincem. Ova budaletina je samo dokaz o devalvaciji političke scene u okupiranoj državi dok je Džaferović i ratni zločinac i teroristički pomagač. To što on zauzima ovako visoku poziciju je opet dokaz da Amerika stoji iza islamskog terorizma koji je pre svega uništio države sa islamskom većinom.

JA1

Ja stalno pisem o tome da nas uzimaju lopatom godinama a sve na istu temu. Zato su za mene ove price glupost

JA1

Valjda cete jednom i vi shvatiti da krivci nisu neko treci, krivci smo mi, biramo isti sljam godinama. Ja ne al sam manjina , na zalost

miki

Štulić je sa ovih prostora otišao kada mu je postalo preusko. Osnovna razlika među nama je shvatanje vezano za BiH. Vi je za razliku od 50% njenih stanovnika doživljavate kao državu a meni je ona jednostavno preuzak okvir. To da na toj teritoriji vladaju bande koje otimaju je potpuno prirodno i u tom okviru ništa drugo nije ni moguće.

JA1

Ja sam prvi koji bi osudio zlocin sa koje god strane dolazio. Ali ne mogu se sloziti sa tobom i sa pijanom budalom da je dzaferovic zlocinac. Za mene jeste zlocinac jer je kriminalac kao u ostalom svi iz SDA. Kriminal im je drugo ime, samo bi bilo dobro da pogledas koliko kriminala se krije iza dacica dodika i slicnih. Kriminal je glavni zlocin postao

JA1

Stulicu postalo preusko pa otisao. Eto ti odgovora kako se stvar rjesava. Znaci ne mozes ponijeti komad sa sobom samo zato sto ti je preusko. A to bi nam se kao otvorilo nesto kad bi se pripojio dio srbiji? Slijepo gledanje, otvara se samo kad otvoris pogled sve ostalo je zatvor

JA1

Da naravno teritorije, cega drugog. Nisu to nikakvi djecacki snovi, prije bi se reklo da srbi imaju djecacke snove po tom pitanju. Spajanje jednog dijela teritorije sa srbijom ne dolazi u obzir i nikada se nece desiti. To nisu snovi to je realnost. To da li ce se naci kompromis je druga stvar. Eto sada imate rs i sta onda jos fali? Od koga ste sad ugrozeni? Nema izlika za tako nesto, znaci cilj je razbijanje Bih i istrebljenje muslimana. Pa ko zdravog razuma danas moze da razmislja tako. Ja ne sanjam, ja vidim da za par godina ovi prostori nece trebati nikome osim nacionalnih vozdova. Njima ovo donosi ogromnu zaradu. Sta ima narod od toga. Procitaj malo i sta pametni ljudi kazu kao npr Bursac.

JA1

Moj miki narod se iseljava, nece ovo trebati nikome. Ne zanosi se, idu i tvoji, samo sto ti zivis u medijskom mraku. Zato i jesi prisutan na ovoj stranici. Ne kazem da je ovdje svjetlo, svjetla nema u cijeloj BiH. Mrak vlada mrak nas odnosi, ko toga nije svjestan u velikoj je zabludi

miki

Vaša upornost u nerazumevanju moje pozicije i argumenata je u potpunosti koherentna sa tim koga smatrate pametnim čovekom. Ukoliko taj guslarko-homoseksualno-mrzački glib vidite kao svetlo i tačku pomirenja upitno je šta ste vi uopšte sposobni videti ;)

JA1

Nisam spomenuo svjetlo a ni pomirenje. Ti ocito ne citas. Ko je za tebe svjetlo ne znam al znam da sam napisao puno vise od tog imena i jedini tvoj komentar na sve je doticni gospodin kojeg ocito ne poznajes dovoljno. Ne zelis da vidis

miki

Pa eto prosvetlite me na koji način je bivši borac VRS-a pritom sem emotivno neuravnoteženih povraćanja literarno posve nerelevantan može da pomogne boljem sagledavanju situacije? Za sada on kao i mnogi pre njega služi kao ikebana islamističkog koncepta BiH i kao nus produkt kod neodlučnih Srba proizvodi upravo suprotan efekat.

miki

Populističko podilaženje najnižim nagonima "bošnjaka" najpreciznije se može nazvati prostitucijom. Taj zanat iako najstariji teško je nazvati putem istine ;)

JA1

Ja se ne svadjam, nemam razloga ni potrebe ni da se mirim. Ko se ustvari svadja? Ja koliko vidim svadjaju se vozdovi. To sto ti mislis da su oni svijetlo ja ne dijelim to misljenje. Uostalom i rekao sam da zivimo u mraku, procitaj. Rekao sam da nema svjetla. Jedino svjetlo moze biti ako zbacimo sa vlasti amebe koje zive na nas racun zavadjajuci nas. Jel ti uopste mozes da shvatis o cemu ti govorim ili te opet moram napomenuti koja je godina?

JA1

Gdje ti vidis islamisticku? Jel se to srbi boje da im islamisti ne udju u rs? RS nije dovoljan okvir za drzavotvornost srba? Gdje ti vidis sve te optuzbe koje iznosis, jel imas halicinacije?

JA1

Od tvojih zakljucaka se da zakljuciti, ako si zagovornik ljudskih prava, da sandzak ne moze biti u srbiji jer bi srbija mogla postati islamisticka ili sandzak srbisticki. Po kojem pravu onda hoces kosovo za srbiju? Sve sto mislis da tebi treba ti uzmi al ne daj nikome nista. Sve sto je tvoje ogradi slobodno al rs ne mozes odcijepiti.

miki

Ne žive oni na naš račun niti je taj sistem moguće promeniti promenom vlasti. Što se tiče antagonizovanog odnosa među etničkim zajednicama na Balkanu jasno je da ni partije levog centra ne nude ništa drugo, Milanović se hvali dedom Ustašom dok Lagumdžija ide na umru. Mi smo dragi moj gospodine geopolitička nagazna mina koju može demontirati jedino onaj koji je postavio.

miki

Slažem se , pozdrav.

/ Najnovije