Sramno: Srbijanski "modni brend" prodaje majice s likom zločinca Ratka Mladića

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mrš

djenerale, jesi li pelene promjenio j**m li ti majku genocidnu

@

"Đenerale, bojiš li se koga? Samo Boga i više nikoga". Ratko Mladić skrivao 16 godina po Srbiji i BiH i onda nakon hapsenja i prebacivanja za Hag taj vas heroj neustrasivi nakon dugogodisnjeg sakrivanja kao najveca kukavica, sada tamo u Hagu od samog dolaska kuka i place kao neka stara Baba, ja heroja i Ku..a . On je jedana obicna Sramota (za posteni i cestiti Srpski Narod) i Nasilnik nista vise od toga.!!

Boom

Vi mislite da su patriote napravili ovaj mondo sranje e jeste glupi ovo su napravili ljudi radi dobre zarade briga njih sa mladićem i dobro će zaradit na takozvanim patriotima (slijepcima) Ovo je čist biznis

Ja,i?

koga boli quraz za Genjacidne bosniake

....

Prokleti ratni profiteri.Prisjelo im dabogda.

/ Najnovije