Sraman odgovor srbijanske doktorice ocu djevojčice ubijene u masakru u beogradskoj školi

5
Radiosarajevo.ba
Sraman odgovor srbijanske doktorice ocu djevojčice ubijene u masakru u beogradskoj školi
Foto: Facebook/Screenshot / Radnka Radulović i Slobodan Negić

Doktorica Ranka Radulović odgovorila je na navode Slobodana Negića, oca djevojčice ubijene učenice u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, koji je u emisiji Utisak nedjelje rekao da je 'Radulović djecu uvela u kabinet, puštala im narodnu muziku i rekla da treba da se povežu sa duhovima svojih mrtvih prijateljica i prijatelja'.

"Vrijeme žalovanja. Neko žali u tišini. Neko preko medija. Neko pruža psihijatrijsku prvu pomoć. Po pozivu. Po srcu, pameti i iskustvu. Svima redom. Nastavnicima, učenicima i roditeljima. Građanima. Na prvoj liniji. Ne jedan. Sve dane. Uvijek", napisala je Radulović na svom Facebook profilu, a ovaj komentar doktorice izazvao je ljutite reakcije.

Podsjetimo, Slobodan Negić, otac djevojčice ubijene u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar otkrio je u Utisku nedjelje događaj koji se, kako navodi, prije nekoliko dana desio pod okriljem ove škole.

Znate li koji su bh. igrači bili najbolji strijelci jugoslovenske fudbalske lige?

Znate li koji su bh. igrači bili najbolji strijelci jugoslovenske fudbalske lige?

Naime, kako tvrdi Negić, doktorica Ranka Radulović koja je poslata u školu kako bi pomogla djeci i roditeljima nakon tragedije, 'djecu je uvela u kabinet i tamo im puštala narodnu muziku i govorila im o tome da treba da se povežu sa duhovima i dušama svojim mrtvih prijateljica i prijatelja'.

Otac djevojčice je rekao i da ove informacije iznosi u javnost pod punom moralnom odgovornošću i da je spreman da to odbrani na sudu, kao i da je dobio saglasnost majke jedne od učenica koja su učestvovala u 'mračnoj psihoterapijskoj seansi koju je sprovela Ranka Radulović', prenose srbijanski mediji.

VREME ŽALOVANJA. Neko žali u tišini. Neko preko medija. Neko pruža psihijatrijsku prvu pomoc. Po pozivu. Po srcu,...

Posted by Ranka Radulovic on Sunday, May 21, 2023

Podsjetimo, u jutarnjim satima 3. maja dogodila se jedna od najvećih tragedija u historiji beogradskih škola. Maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak deset osoba.

Ubijen je zaštitar škole, kao i devetero učenika, a povrijeđeno je više osoba, među kojima je i nastavnica historije.

Više o masakru u beogradskoj školi čitajte na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije