Šprajc održao lekciju Brnabić: "U Srebrenici su vaši dali stvarno sve od sebe"

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tango

Nevjerojatna je ljudska mrznja prema ljudima druge nacije odnosno vjere.Ana Brnabic jednom polovinom potjece sa Krka gdje i danas ima svoju kucu koju je cesto do nedavno posjecivala,a skolovala se u Velikoj Britaniji gdje je upoznala razne nacije i vjere,ali postavsi premjerka Srbije vjerojatno da bi pokazala kako je veca srpkinja od Vulina pocima izjavljivati nevjerojatne neistine,a kao skolovana osoba trebala bi znati da se danas svi podaci lako provjere.Tako je sinoc Zoran Sprajc iznio njezine lazi,a potom cinjenicama dokazo da laze U zemljama gdje se skolovala i boravila pristojan ministar bi podnio ostavku,ali ona dokazuje da je srpkinja sa dna kace i naravno da nece.

Mrki

Ma zlo i naopako

Miki

Zasto uzi dio srbije bez kosova i vojvodine? Da je i uzi dio srbije mjesovit kao cjelokupna srbija vi bi naveli uzi dio pirota ne bi li dobili vecu brojku da navedete za primjer etnicko cistog dijela itd. Za ratni zlocin i etnicko ciscenje u srebrenici general mladic je osudjen a za oluju nije niko, niti je uopste bilo kritike un tokom iste. Zato se pokrij usima i mani se politike kad ne znas sta pricas. A sta kaze uzi dio srbije hahaha isto kao da je brnabic rekla uzi dio hrvatske, ne uzi nego citav ali izgleda da nemas argument za to pa kreces u praznu pricu

Sabina Šabić

Živimo u septičkim jamama.

u sridu

bravo gos'n Sprajc, svaka je na mjestu... narocito ova "dok god ne pocistimo svoje dvoriste imate pravo pljuvati po nama..." ovo je primjenjivo na sve tri "strane"

Splavovi

EU je procenila da je hrvatska ekonomija dovoljno jaka i odobrila je Hrvatskoj prelazak na Evro 1.1.2023g. OVO NIJE DOBRO! Kad gazda ustaša dođe sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje i na linije belog i to sa svojim evrima, na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati i to će biti HAOS!!! ***

Gdje je sad radiosarajevo.ba da brise komentare, Pogledajte malo kakvo smece pustate.

.

Vera

"Srbi su otkinuti dio hrvatskog katoličkog stabla". Definicija Srbina: Prevareni i obamnjeni i zatrovani Hrvat, kojeg su Vizantija i Sava odvojili od Pape i braće Hrvata, kad se Crkva cepala i popravoslavili ga. Onda ih Bog, toliko pravoslavne, kaznio sa 500g ropstva i Vizantiju pretvorio u muslimansku Tursku! A celo to vreme, Srbin se punio sa mržnjom prema toj braći Hrvatima, zato jer su ostali i dalje katolici sa Papom i Gospom, a zato i ostali nepokoreni! A posle i on krenuo na tu svoju braću i od njih napravio ubice i koljače, da se od njega brane dok sa tim Vizantijskim krivoslavnim zlom podele i mržnje izbija na to njihovo, vekovno hrvatsko i katoličko more, šta braća sprečiše i 40ih sa Ustašama i 90ih sa Braniteljima... "Srbima je svetac Sava koji ih odvajo od Pape a Hrvatima je svetac Stepinac koji je i život dao samo da to ne uradi".

Bosna

Lijepe riječi su ukras!

Dara iz Karlobaga

Kako je moguće da duplo manja Hrvatska, posle porušene i obnovljene 2/3 zemlje, već 30g ima veći BDP od Srbije, ima i veće plate i penzije, a da za to svi srpski političari i mediji ćute. Ima li bolje pobede od te... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa... Nego, ko nas to zavadi? Pa, gde je to vekovno srpsko more, na koje Četnici i vizantijsko krivoslavlje ne izbiše ni 40ih, ni 90ih? A za koje ćute čke četničke kukavičke, kojima je Oluja tako maestralno zatvorila usta, da ga niti ne pominju od 95g a letuju u Grčku ili Albaniju..?

Slaven

Nema ništa gore od toga, nego kad se braća pokolju oko zemlje!***

21VEK

Nema laganja i mitova i teorija sada u 21veku pored jasne i egzaktne analize gena, a Evropska analiza (82 evropska instituta za genetiku po uzorku krvi građana) od 2009- 2013g je uništila sve srpske laži. Pokazala je da Srbi nisu narod jer imaju najšareniju kartu gena u Evropi, a po genima su 33% Južnosloveni-Hrvati(plavo) i 13% Severnosloveni(žuto) i zamislite vi to ČAK 20% Grci(svetlocrvena), a to je očito i razlog zašto su oni odvojeni pravoslavci sa Vizantijom dok su Hrvati i dalje ostali katolici sa Papom... Srpska karta gena je najšarenija na svetu, to je đubrište gena od svih osvajača kroz istoriju... brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/ Šta vi mislite, kako bi sada bilo da se nije desio raskol Crkve u 11veku, da smo i dalje svi ostali braća i papini katolici, ma pitate li se vi to nekada? Svi su ovde zapravo Hrvati i katolici, neki poturčeno Hrvatsko cvijeće, a neki popravoslavljeno Vizantijsko smeće?

Otac Mihajlo

Lijepe riječi su ukras!

Miki

Al zapamti ti si sloven oni su germani!

Stari Četnik

Lijepe riječi su ukras!

Srba

Lijepe riječi su ukras!

ANTE

>>. ka Gdje je sad radiosarajevo.ba da brise komentare, ***

Stari Cetnik

Lijepe riječi su ukras!

Joe BAJDEN

Lijepe riječi su ukras !

Duduk

Ma zlo i naopako ka Mrki Hoćeš da kažeš 666 999

za Miki

Al zapamti ti si sloven oni su germani! ka Miki Na osnovu kojih cinjenica dajes ovu izjavu? Prvo provjeriti svoj DNA kao i svih pa onda nesto komentarisati. Frustrirani si do daske. Ohladi!

Veži konja di ti Aga kaže

>>Nevjerojatna je ljudska mrznja prema ljudima druge nacije odnosno vjere.Ana Brnabic jednom polovinom potjece sa Krka gdje i danas ima svoju kucu koju je cesto do nedavno posjecivala,a skolovala se u Velikoj Britaniji gdje je upoznala razne nacije i vjere,ali postavsi premjerka Srbije vjerojatno da bi pokazala kako je veca srpkinja od Vulina pocima izjavljivati nevjerojatne neistine,a kao skolovana osoba trebala bi znati da se danas svi podaci lako provjere.Tako je sinoc Zoran Sprajc iznio njezine lazi,a potom cinjenicama dokazo da laze U zemljama gdje se skolovala i boravila pristojan ministar bi podnio ostavku,ali ona dokazuje da je srpkinja sa dna kace i naravno da nece. ka Tango<<¸ Postala je premijerka samo zbog toga što je lgbt kadar i niti zbog čega više.

Srebrenica

nije bas najbolje odradjena! ubijeno je 684 Terorista a izsalo je NAZALOST oko 20 000 Terorista---SVE je to trebalo OCISTITI

Ana Kara njina

Trebao je malo Anu poŠprajcati pa bi bila kao jagnje.

Gh

Nece ti pomoci vadjenje na srebrenicu sprajc. Vi jeste ocistili hrvatsku od srba cime je ispunjen vas san koji je poceo u jasenovcu da do 2000. g. ocistite hrvatsku od srba, a vi ste to uradili 5 godina prije roka. A vidis i pored zlocina u srebrenici srbi nisu ocistili bosnjake ni iz rs ni iz bih, jer ih u rs 14% i konstitutivan su narod, a u citavoj bih je njihov broj porastao u odnosu na prijeratni. A srbi nisu vise konstitutivan narod u hrvatskoj zahvaljujuci vasim evropskim vrijednostima. Pa ti sad reci ko je tu koga pocistio.

H

Ne mozes porediti stanovnistvo samo one teritorije u srbiji koja tebi odgovara pa reci srbija bez vojvodine i kosova, jer znas da ti rezultati popisa stanovnistva iz citave srbije ne idu u prilog. Onda si trebao rasclaniti i hrvatsku na uzu hrvatsku sto je zagorje, bez iste, dalmacije i slavonije pa da vidimo koliki bi onda postotak hrvata bio, 99,99%.

Una

G.Sprajc dobro ste joj rekli.

/ Najnovije