Splitskom imamu život postaje horor: "Rugaju nam se, pljucaju prema medžlisu. Gadi mi se sve"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nekad ...

...smo bili ponosni na crveni Split, hdz medjutim ima druge planove, fasisticki obojene naravno.

Laxative

Stoka koja vjeruje u propagandu Čovića i zločinca Kordića.

Guest

e nema onog Splita kad su u njemu zivjeli Splicani...sada su tu seljacine koje su cuvali koze po kamenjaru..samo treba izdrzati uskoro ce svi zavrsiti u zatvoru...

Dario

Kaze....."nijedne sekunde mi nije zao,sve bih opet ponovio".Hrabri covjece,divim ti se kad uopste zivis tu.

Zar u

Splitu ima Bošnjaka i Muslimana?

***

***

Ljiljani nisu sa Karpata

***

Ralle

A sta cete uopće u Splitu? Široka vam majcica turska.

Barbarin

Kaze....."nijedne sekunde mi nije zao,sve bih opet ponovio".Hrabri covjece,divim ti se kad uopste zivis tu. ka Dario NA cemu se ti to divis? Mentalno, emocionalno ogranicenoj osobi koja je zavrsila teolosko obrazovanje a medju prvih 10 pravila Biblije da moras biti covjek nije shvatio. Zapitaj se, da li si ti covjek ili necovjek? Necovjek je BARBARIN.

Dea

Nositelji europskih vrijednosti.

Kako kome mater

A sta cete uopće u Splitu? Široka vam majcica turska. ka Ralle Kako kome majka Ralle, Srbijanci su geneski potomci Turaka, a ima i Vlaha sa Dinara koji su potomci Azijskog dijela kad su dovedeni na ovo podrucje kao robovi . DNA je starije i vjerodostojnost postojanje nekog naroda nego bilo koja vjera koja je samo kasnije prisilno nametnuta ljudima da bise s njima malnipulisalo.Zato se malo se raspita sta je sa genetskim porijeklom Ilira u BiH koje neko zove Bosancem a neko Bosnjakom? Kad to shvatis onda si na dobrom putu.

Anto

***

***

***

Nek ima Sarajeva gdje zive Sarajlije :)....

e nema onog Splita kad su u njemu zivjeli Splicani...sada su tu seljacine koje su cuvali koze po kamenjaru..samo treba izdrzati uskoro ce svi zavrsiti u zatvoru... ka Guest ............. a ne seljobercine iz istocne Bosne.

***

***

Mario

Ja sam glupan!

HashimQ

Fascinantno kako bošnjo prijeđe preko odgovora bez da skonta. Taman si pročitao članak o tome što splićani misle o došljacima. Možete tamo raditi poslove koje hrvati neće i bez da dovlačite tu bizarnu religiju sa sobom ka Eugen Savojski Eugene Eugene na ma mi vježbo zone erogene.

***

***

***

***

Efendija

Imas snimak,nadji ga,ubi Isusa u njemu, i to se vise nece ponavljati!

KRALJEVINA JUGOSLAVIJA

***

Hava

...smo bili ponosni na crveni Split, hdz medjutim ima druge planove, fasisticki obojene naravno. ka Nekad ... U Splitu vise nema pravih Splicana. Okupiran je od Hercegovaca a time i HDZ-om.

/ Najnovije