SPC tvrdi: Vlasti na Kosovu zabranile patrijarhu Porfiriju ulazak u državu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Porfiricus Geneticus

E pa vidiš Pope kažu ti da ti se ne može vjerovati jer je tvoja crkva do sada dosta zla inspirisala, umjesto za navodni mir zalagali ste se za rat i istrebljenja drugih, i sada se misliš i pitaš kako to da tebe neće da puste da doljevaš ulje na vatru i sokoliš svoje vjernike da ginu za nekakve sve srpske ideale čiste zemlje, nacije, krvi, a usput malo pljačke, silovanja, zla, zakopavanja i ponovnog otkopavanja, zatiranja tuđih kultura, jezika, religije, prava na život i slobodu. Eto Pope šta je u pitanju, Pope.

Jah,

molio be se za mir i Kosovo bez Albanaca.

Bosanac

Pedofilima zabranjen u Drzavu Kosovo srusite im te njihove crkvetine pedofilske srpske pogane

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Makako

Kako pustiti tog porfirija zvanog azra da pravi nered po Kosovu.Taj covjek je dugo vremena zivio u Zagrebu i glumio mirotvorca,a sad gdje god ode muti gomna.

***

***FUUUJ FUUUJ FUUUJ FUUUJ .....

Porfiricus Geneticus

E pa vidis ti, ko reis ti puno bolji. Ne huska nikako ka Helena Helena Helena vidiš da ne znaš ništa, pa su slijepa pored očiju. Da i eto taj hebeni reis radi i podgrijava svanje rekao bih mu isto, al ovaj tvoj Roker je skrenuo sa puta Hrišćanstva odavno kao i SPC. Blagosiljajući ratne zločince skrenuo je sa puta mira i humanizma, mislim na patrijarha kao titulu. Ali eto odmah a kako kod vas, poređenjem se ne mogu krivice opravdati niti izbrisati, samo pokajanjem i traženjem oprosta, i neponavljanjem istog.

Schumar

***

DERIM

***< I mami ti , i njoj isto.

/ Najnovije